Yoga med Lotta i Sundbyberg!
Lotta Yoga Vitalista.png
"Lotta är en mycket engagerad och varm lärare. Yogan är avstressande och jag har alltid en härlig känsla efteråt" 
Anna, deltagare HT2018
88.jpg

Yoga ger styrka smidighet och lugn. Ge din kropp chansen att få sträcka ut och stärka upp stela muskler samtidigt som sinnet får ro!

Ashtangayoga är en dynamisk yogaform som kombinerar rörelse och andning i ett jämt flöde. Grundaren till denna yogaform är Sri K Pattabhi Jois. Yogapositionerna följer en bestämd ordning (sekvens) där varje position bygger på den föregående. Du lär dig med tiden att följa sekvensen i takt med dina andetag, efter dina förutsättningar och på ett säkert sätt för din kropp.

Jag upptäckte yogan i början på 2000-talet och har praktiserat Ashtangayoga sedan 2005. Jag är utbildad lärare 200YTT hos MM Yogastudio i Sundbyberg.

Nu har du chansen att yoga med mig! På tisdagkvällar kl 20-21 leder jag en Ashtangayoga-klass i Brotorpshallen i Sundbyberg. Klassen passar både dig som är helt ny och dig som har hållit på ett tag.

Plats: Brotorpshallen, Sundbyberg

Tid: Tisdagar kl 20-21

HT21 startar 7/9-2021 tom 21/12-2021 (16 st tillfällen).

Pris HT20: 1.950 kr för hela terminen.

Anmäl dig genom att maila namn och postadress till Lotta@vitalista.se. Vid anmälan får du en faktura och när betalningen är mottagen är din plats garanterad. 

Betala via swish 123-540 71 92 eller bankgiro 811-2138. 

Det går också att betala via Actiway eller ePassi.

Vid drop in betalar du på plats via swish. 

 

Kontakta mig på Lotta@vitalista.se om du har frågor! Ladda ner dokumentet Praktisk Information här.

 

Varmt välkommen! Namaste!