top of page
Yoga med Lotta i Sundbyberg!
Lotta Yoga Vitalista.png
"Lotta är en mycket engagerad och varm lärare. Yogan är avstressande och jag har alltid en härlig känsla efteråt" 
Anna, deltagare HT2018

Yoga ger styrka smidighet och lugn. Ge din kropp chansen att få sträcka ut och stärka upp stela muskler samtidigt som sinnet får ro!

Ashtangayoga är en dynamisk yogaform som kombinerar rörelse och andning i ett jämt flöde. Grundaren till denna yogaform är Sri K Pattabhi Jois. Yogapositionerna följer en bestämd ordning (sekvens) där varje position bygger på den föregående. Du lär dig med tiden att följa sekvensen i takt med dina andetag, efter dina förutsättningar och på ett säkert sätt för din kropp.

Jag upptäckte yogan i början på 2000-talet och har praktiserat Ashtangayoga sedan 2005. Jag är utbildad lärare 200YTT hos MM Yogastudio i Sundbyberg.

Nu har du chansen att yoga med mig! På tisdagkvällar kl 17:30-18:45 leder jag en Ashtangayoga-kurs fortsättning 1&2 på MM Yogastudio i Sundbyberg. Klassen passar dig som har gått en grundkurs och dig som har hållit på ett tag.

Jag kommer inte att ha möjlighet att ha någon klass i Brotorpshallen denna termin. Men kika gärna in på MM Yogastudio, där finns flera typer av yoga i olika nivåer.

 

Varmt välkommen! Namaste! 

bottom of page