Workshop 22/9

CLEAN RESET

hälsoinspiration.

Ta reda på vilken mat som boostar din hälsa, energi & välbefinnande.
#dinläkandekost
Ät dig friskare, starkare & full av energi 

WORKSHOP

 

Rätt mat är medicin, det vet vi. Och antiinflammatorisk kost är en viktig pusselbit för hälsan. Men vi är alla olika - så vad är antiinflammatoriskt för just dig? Vilken mat hjälper respektive stjälper just DIN hälsa? Vad mår du bra av att äta och vad bör du undvika?

I den här sköna och inspirerande workshopen kommer vi att berätta mer om matens fantastiska påverkan på vårt mående, och om Clean Reset som är en enkel och effektiv metod för att prova ut din alldeles egen läkande kost som boostar hälsan och stärker immunförsvaret. Vi kommer också göra härliga yoga- och andningsövningar och du får dessutom provsmaka läkande och antiinflammatorisk Clean Reset-mat. 

Workshopen leds av Victoria Carinci och Lotta Lagerqvist som är hälsocoacher, yogalärare och funktionsmedicinska terapeuter på Vitalista.se. De driver även podcasten Hälsosnack med Lotta och Victoria. Victoria Carinci har skrivit boken om metoden: Clean Reset - 3 effektiva steg till din läkande kost tillsammans med biomedicinaren Katarina Hagberg.

Kom och låt dig inspireras av mat som medicin och av vad Clean Reset kan göra för dig! Metoden är ett värdefullt verktyg att ha med sig genom hela livet. 

Tid: kl. 13-15 den 22 september 2018.

Plats: Yogainstitutet på Gärdet, Värtavägen 35 (ingång husets baksida).

Anmälan: mejla ditt namn och adress till info@vitalista.se.

Pris: 450 kr. Betala via swish 123-540 71 92 eller bankgiro 811-2138. Märk din betalning med ditt namn och "Clean Reset workshop 22/9"

 

Frågor om workshopen? Välkommen att kontakta oss på info@vitalista.se

Väl mött!

Lotta & Victoria

Följ Vitalista på: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey

© 2015 Vitalista Foto: Mattias In De Betou & Stella Cocozza