Kostnadsfri

prov-

SESSION

Kostnadsfri provsession - boka nu!

För att vi ska veta att vi är rätt för varandra har du möjlighet att boka en 20 minuters kostnadsfri och helt förutsättningslös prova-på session.

 

Under denna berättar du om dina hälsoproblem och vilka hälsomål du strävar efter att uppnå, och vi berättar hur vi på Vitalista kan hjälpa dig.

 

Provsessionen görs online via Skype.

 

En provsession är dessutom ett bra tillfälle att prova-på utifall Skype-möten är någonting nytt för dig. Hälsocoaching online är enkelt, flexibelt och tidsbesparande. Vi ser varandra ansikte mot ansikte, samtidigt som du kan befinna dig precis där det passar dig; hemma, på en parkbänk, på kontoret eller på en sandstrand på andra sidan jordklotet... (Läs mer om hälsocoaching online här) 

 

OBS! Provsessionen är alltså inte en vanlig rådgivningssession, utan en möjlighet att testa hur det känns att "mötas" via Skype samt att kunna ställa praktiska frågor om programmet och dess upplägg. 

Bokning: Mejla info@vitalista.se och ange att du vill boka en provsession samt vilket/vilka dina främsta hälsomål är. Ge gärna förslag på tid och datum. Vi återkopplar så snart som möjligt. 

 

Varmt välkommen!

Lotta och Victoria

Följ Vitalista på: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey

© 2015 Vitalista Foto: Mattias In De Betou & Stella Cocozza