Kostnadsfri

prov-

SESSION

Lotta coachar.jpg
Kostnadsfri provsession - boka nu!

Möjligheten att boka en kostnadsfri provsession är för dig som funderar att gå något av våra hälsoprogram som sträcker sig över lite längre tid. Detta är en möjlighet för dig att ta reda på om vi är rätt för varandra.

 

Det är en kostnadsfri och helt förutsättningslös prova-på session som tar ca 15-20 minuter. Under denna berättar du om dina hälsoproblem och vilka hälsomål du strävar efter att uppnå, och vi berättar hur vi på Vitalista kan hjälpa dig.

 

Provsessionen görs online via säker och krypterad videolänk på vitalista.kaddio.com.

 

En provsession är dessutom ett bra tillfälle att prova-på utifall onlinemöten är någonting nytt för dig. Hälsocoaching online är enkelt, flexibelt och tidsbesparande. Vi ser varandra ansikte mot ansikte, samtidigt som du kan befinna dig precis där det passar dig; hemma, på en parkbänk, på kontoret eller på en sandstrand på andra sidan jordklotet... (Läs mer om hälsocoaching online här) 

 

OBS! Provsessionen är alltså inte en vanlig rådgivningssession, utan en möjlighet att testa hur det känns att "mötas" online samt att kunna ställa praktiska frågor om programmet och dess upplägg. 

 

Varmt välkommen!

Lotta och Victoria