top of page

Vilken fantastisk premiär för Surkålens Dag!


Vi var så laddade inför Surkålens Dag och väntade med spänning på att se hur premiären skulle gå. Skulle det firas och uppmärksammas som vi hoppats på?

Så här några dagar senare kan vi konstatera att premiären blev en succé. Många hälsoprofiler, hälsoföretag och privatpersoner hängde på. Det delades information om surkålens fantastiska egenskaper och hur den stärker vår tarmflora och hälsa. Det lades upp vackra bilder och recept delades. Många kommentarer och glada tillrop kom från olika håll. Så underbart kul! Vi gick runt med ett stort leende på läpparna hela dagen.

Vi är så glada över att det är så många som håller med oss om att det behövs fler hälsosamma temadagar i kontrast till alla kanelbullar, kladdkakor, semlor och annat sött som ska firas under året. Det känns fint att veta att vi är många som vill hjälpas åt att uppmuntra till hälsosammare val.

Vi kommer självklart fortsätta att sprida ordet om matens fantastiska påverkan på vår hälsa. Och nästa år firar vi naturligtvis surkålen igen. Vi längtar redan! Då hoppas och tror vi på ännu större firande. Fram för en bättre hälsa och tarmflora åt folket! Drömmen är ju att alla butiker marknadsför surkål på samma sätt som de marknadsför kanelbullen och semlan! Och att alla arbetsplatser bjuder på surkål och kombucha till sina anställda precis som många bjuder på bullar på Kanelbullens Dag.

Du har väl lagt in 18 September 2019 i kalendern redan nu så att du är med och firar?

Vi vill rikta ett stort TACK till ALLA som var med och firade, uppmärksammade, delade och hejade på. Ert stöd är så uppskattat och hjälper verkligen till att sprida hälsa och välmående. På återhörande nästa år!

Vi avslutar med att länka till några av alla fina blogginlägg under dagen:

Stresscoachen/Tidningen Må Bra.

Tidningen Kurera.

Alpha Plus.

Karin Björkegren Jones.

Paleoteket.

Och här är några exempel från instagram:

@luisegreenkitchenstories


Surkålens Dag Green kitchen stories Hälsosnack Vitalista

@holisticsweden


Surkålens Dag Holistic Hälsosnack Vitalista

@annfernholm


Surkålens Dag Ann Fernholm Hälsosnack Vitalista

@undervarttak


Surkålens Dag Undervarttak Hälsosnack Vitalista

@morotsliv


Surkålens Dag Morotsliv Hälsosnack Vitalista

#surkålensdag #vitkål

57 views0 comments
bottom of page