top of page

Starta om magen - slipp värk, trötthet och hudproblemMå Bra Clean Reset

... Det är rubriken på tidningen Må Bras fina artikel om Clean Reset.

I januarinumret av tidningen får Clean Reset två fina uppslag som berättar om den effektiva metoden. Dessutom intervjuas Sofia Koch, en av Victorias tidigare klienter, som vände sig till oss på Vitalista för hjälp att få bukt med sin strulande mage och som tack vare Clean Reset-metoden hittade sin läkande kost och blev fri från smärta, förstoppning, uppblåsthet, diarré och gaser.

Sofia hade haft en strulig och ond mage i ca 15 år och sökt hjälp inom vården i många år. De senaste åren hade symtomen blivit värre och drabbade inte längre bara magen utan också hennes humör och energinivå.

"- Jag blev skickad mellan olika specialister och hamnade i en återvändsgränd. Jag fick beskedet att ingenting var fel och själv kunde jag inte heller hitta något mönster i mina reaktioner, säger Sofia."


Sofia Koch Clean Reset Må Bra

Sofias mage lugnade sig markant under Clean Resets steg 1 och 2 och när det var dags att återintroducera livsmedel från "Irritant-listan" i steg 3 så fick hon tydliga signaler från sin kropp. Dessa signaler hjälpte henne att förstå vilka livsmedel som hennes kropp inte mår bra av så att hon utifrån det kunde skapa sin egen individuellt anpassade antiinflammatoriska och läkande kost. Idag har Sofia full kontroll på sin hälsa: magen är lugn, energin är tillbaka och dessutom har hon tappat i vikt och minskat flera centimeter i midjemått.

Läs mer om Clean Reset-metoden och Sofias berättelse i januarinumret av Må Bra.

(Intervjun med Sofia finns i papperstidningen.)

Behöver du också hjälp att få bukt med din maghälsa? Läs mer om hur vi kan hjälpa till i vårt hälsocoachingprogram Mirakelmage.

#CleanReset #Media

162 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page