top of page

Podcastavsnitt 124 - Naturen som läker - Eva SannerVi människor är så beroende av naturen för att leva och må bra, ändå lever vi längre ifrån naturen än någonsin. I veckans avsnitt av Hälsosnack med Lotta och Victoria har vi träffat författaren, terapeuten och föreläsaren Eva Sanner, som har skrivit boken Naturens Hemlighet, för att prata om hur vi kan närma oss naturen igen.


Att vara i naturen vet vi är bra för vår hälsa och mer och mer forskning bevisar naturens positiva effekter - fysiskt, mentalt och emotionellt, men det finns även fler aspekter att upptäcka. En bra relation till naturen kan även hjälpa oss hitta tillbaka till oss själva, ger oss kreativitet och skapar en känsla av överflöd. Att fler människor återskapar sin relation till naturen kanske också är en del av lösningen till att rädda hela vår fantastiska planet.


Lyssnar kan du göra HÄR.


Du kan läsa mer om Eva och hennes fina bok här: evasanner.se


Missa inte det fina erbjudandet från vår sponsor Cellexir. Med koden Hälsosnack får du antingen 1 förpackning Cellexir till prova-på priset 295 kr, eller om du väljer ett abonnemang så får du 15% rabatt med samma rabattkod. Läs mer och beställ på cellexir.se


Du kan läsa mer om utbildnigen till PT och Medicinsk Livstilstränare här: paleo-institute.se/kurser_yrkesutbildningar


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på

under fliken "Hälsocoaching".

I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.

Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här.

36 views0 comments
bottom of page