top of page
  • lotta

Podavsnitt: 115 - Nystart - Nya satser och nya vinster!Årets första Hälsosnack-avsnitt handlar om hur man kommer på banan igen efter långhelgerna och får en nystart på hälsan. Vi pratar om hur vi hittar tillbaka till den nyttiga maten, träningen och andra viktiga rutiner för välmåendet. Vi pratar om de smarta metoder och verktyg som vi använder själva och med våra klienter. Dessutom pratar vi om hur stormen Alfrida fick Lotta helt ur balans, Victoria berättar om sin ”jul-baksmälla” och vi pratar om fenomenet Konmari -hur en Japanska fått världen att rensa, städa och posta bilder från sina prydliga byrålådor och garderober på sociala medier.


Vårt erbjudande i podden till alla som vill dra igång en Clean Reset nu i januari!

Ett Live Webinar där du kan ställa dina Clean Reset-frågor till oss Hälsocoacher! Här berättar vi om metoden, ger dig extra pepp och svarar på dina frågor.

Du som köper onlineprogrammet Clean Reset under januari månad får en inbjudan till webinaret helt utan kostnad!

Maila ditt kvitto och kontaktuppgifter till info@vitalista.se.

Du hittar Clean Reset Onlineprogram här: vitalista.se/webbshop

Passa på att hänga med på en Clean Reset! 


Under våren har du även möjlighet att bli coachad av oss irl då vi kommer ha vår mottagning på den fina yogastudion Yogamana på Östermalm i Stockholm. Med start i februari finns vi där varje fredag för hälsokonsultationer och hälsocoachning. Maila oss för mer info eller läs mer här: yogamana.se Eller maila oss på info@vitalista.se


Lyssnar på avsnittet i din podcastapp som Podcaster, Acast eller Spotify. Eller så kan du lyssna via datorn här: http://halsosnack.libsyn.com/115-nystart-nya-satser-och-nya-vinster


Må så gott!

//Lotta & Victoria


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på Vitalista.se under fliken "Hälsocoaching". Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här. Lyssna gärna på vår podcast Hälsosnack med Lotta och Victoria. I nästan varje avsnitt intervjuar vi en aktuell hälsoprofil som delar med sig av forskning, fakta, goda råd och en massa inspiration. Du hittar den överallt där du vanligtvis lyssnar på poddar, som Spotify, Acast och Podcaster. I vår webbshop hittar du våra program och saker vi gillar och rekommenderar, kolla in den här. Vår bok Clean Reset - 3 effektiva steg till din läkande kost hjälper dig att ta reda på vilken mat som just du mår bra av. Den hittar du i bokhandeln eller till exempel här. Vi har också skapat en inspirerande och praktisk webbkurs i samarbete med tidningen Hälsa. Den hittar du här.

49 views0 comments
bottom of page