top of page
  • lotta

Nytt avsnitt! 196 Aktiv vila och Yoga Nidra!


🌟NYTT AVSNITT! 🌟

Att vila och ÄterhÀmtning Àr superviktigt för hÀlsan gÄr upp för oss mer och mer. Under senaste Äret nÀr vi har fokuserat mer pÄ just ÄterhÀmtning sÄ mÀrker vi stor skillnad i energin. Men det Àr ocksÄ viktigt hur man vÀljer att ÄterhÀmta sig. I senaste avsnittet pratar vi just om hur viktigt det Àr med aktiv ÄterhÀmtning som verkligen ger vila Ät kroppen.


Vi pratar ocksÄ om Yoga Nidra som Àr ett effektivt verktyg om man vill ha djup ÄterhÀmtning pÄ kortare tid. Vi pratar om vad det Àr, hur det funkar och varför det funkar.


SjĂ€lvklart har vi spelat in en skön Yoga Nidra som alla vĂ„ra prenumeranter pĂ„ vĂ„rt nyhetsbrev fĂ„r. SĂ„ hoppas du tar tillfĂ€llet och testar pĂ„ yoga nidra nĂ€r du har lyssnat klart pĂ„ avsnittet. 🌾


Lyssnar gör du som vanligt i din podcastapp som Acast, iTunes eller Spotify. Eller sÄ kan du lyssna hÀr: https://play.acast.com/s/halsosnack/196aktivvilaochyoganidra-


Vill du ha fler tips om en hÀlsosam livstil? Vi erbjuder hÀlsocoaching till dig som vill komma igÄng med hÀlsosammare och hÀrligare vardagsvanor. LÀs mer under fliken "HÀlsocoaching".


Vi har ocksÄ en populÀr podcast "HÀlsosnack med Lotta och Victoria" med mÀngder av hÀlsoinspiration och intervjuer med hÀlsoprofiler. Du hittar avsnitt om allt frÄn kost, trÀning, yoga, andning, stress, metabol hÀlsa, fokus och effektivitet m.m.


I vÄr webbshop hittar du saker som vi har skapat sjÀlva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den hÀr.


Kram frÄn Lotta & Victoria!59 views0 comments
bottom of page