top of page

Nytt år och dags att ge kroppen en renande omstart!Clean Reset I tidningen Hälsa

Har du gett något nyårslöfte? En av de vanligaste löftena handlar om att satsa mer på sin hälsa. Det vet inte minst en av Sveriges största hälsotidningar, Hälsa, som har flera uppslag om Clean Reset i sitt januarinummer för att inspirera sina läsare till att "rensa, boosta och läka kroppen" med vår Clean Reset-metod.

(Japp! Både tidningen Må Bra OCH Hälsa skriver i sina januari-nummer om Clean Reset metoden!!! Vi är såklart superglada och peppade för det!)

I Hälsas artikel finns en intervju med mig (Victoria Carinci) och min medförfattare, Katarina Hagberg. Katarina berättar bland annat om hur Clean Reset hjälpte henne att läka från sin autoimmuna sköldkörtelsjukdom, Graves Tyreodit. När läkarna inte kunde erbjuda någonting annat än medicinering, provade Katarina Clean Reset och genom att få insikt i vilken mat som störde hennes kropp och triggade hennes immunförsvar så kunde hon hitta fram till sin läkande kost. Numera är hon friskförklarad.

Även jag berättar om att kosten har hjälpt mig att bli fri från både IBS och irriterande och envis vuxen-akne. En mängd receptbelagda krämer att smörja in ansiktet med hjälpte INTE! Såhär i efterhand är det ju så självklart för mig, det som då var ett mysterium; problemet satt ju inte i ansiktet. Problemet satt i magen - och aknen var bara ett tecken från min kropp om att allt inte stod rätt till där. "All disease begins in the gut" ju och huden och maghälsan är mycket starkt kopplade. Efter att jag provat fram min läkande kost, och satsat på att näringsmaxa och äta sådana livsmedel som hjälper till att läka tarmslemhinnan och balansera tarmfloran, har aknen läkt ut och magen är lugn.

Läs mer i tidningen Hälsa nr 1/2018. Där bjussar vi även på ett par Clean Reset-godkända recept från boken.

#CleanReset #autoimmunitet #media

33 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page