top of page

Inspirerande och klok julklapp till medarbetarna!


Hur många är det inte som går runt och mår lite halvdant? Många lider av huvudvärk, låg energi eller dras med magbesvär? Eller känner sig deppig i största allmänhet, men vet inte varför? Säkerligen är det likadant på din arbetsplats? Visst skulle det vara fantastiskt med mer energi, bättre fokus, hälsosam vikt, minskad smärta och stärkt hälsa i största allmänhet?

Då är det här boken för dig och dina kollegor!

Clean Reset är en metod som ger dig verktyg att snabbt må bättre genom att ta reda på hur maten du äter påverkar hur du mår. Tre effektiva steg leder dig fram till en individuellt utprovad kost som hjälper dig till bättre hälsa. Rätt mat är inget mindre än ren medicin!

Clean Reset - 3 effektiva steg till din läkande kost lägger grunden för att du ska må fantastiskt. Ge dig själv och dina kollegor chansen att uppleva vad den här metoden kan göra för er!


Bästa julklappen räcker ända in i januari! I början av det nya året är det många som är sugna på en nystart! Kanske ni också? Varför inte samla kollegorna och göra en Clean Reset hälsosatsning tillsammans? Att följa bokens steg-för-steg-metod tillsammans är så mycket roligare!

En chans at bli piggare, friskare, gladare, skarpare PLUS ökad gemenskap!

Kontakta oss på Info@vitalista.se för att få mer information om boken, om vilka rabatter som gäller samt beställning.


#CleanReset #bok #julklapp #DinLäkandeKost

23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page