top of page

Härligt med en Cleanse!Det finns många anledningar till att vi gillar att göra en cleanse lite då och då. Det blir en kick-start in i nya hälsosamma vanor, man får mer energi, boostar immunförsvaret och fyller på med en massa näring som gör kroppen gott.

Den 24:e oktober är det äntligen dags! Då kör vi en 5-dagars, härlig Höst-Cleanse tillsammans. Vi skippar socker, mjöl, mjölkprodukter, kaffe, alkohol och kött för att istället fylla på med en massa grönsaker, frukt, nötter och annat nyttigt.

Vi har satt ihop en veckas meny med tillhörande inköpslista för att göra det så enkelt det bara går. Vi har utförliga dag-för-dag instruktioner och en massa kompletterande recept med smoothies, juicer, röror, dressingar, snacks mm. Dessutom uppmanar vi till att ta extra hand om dig under cleanse-veckan och ger tips och inspiration på övningar och rutiner för att förstärka må-bra-effekten. Dessutom får du tillgång till vår slutna Facebook-grupp där vi kommer vara tillgängliga under cleanse-veckan för att svara på frågor, peppa och inspirera.

Ta med dina kompisar, kollegor, partner och svärföräldrar och cleansa tillsammans med oss! Ju fler desto roligare!

Läs mer här.

#cleanse

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page