top of page

Häng med till Live Well StockholmEn snöig dag i början av februari träffade jag journalisten och fotografen Anna Järphammar inne i grönskan i växthusen i Slottsträdgården Ulriksdal. Anna har bland annat jobbat inom tv och media och driver nu ett digitalt livsstilsmagasin som heter Live Well Stockholm Där hittar man inspirerande och fina porträtt av olika kvinnor och artiklar som inspirerar till wellness och business.

Under ett par timmar pratade vi bland annat om min resa från karriären inom IT och finans till att bli hälsocoach, hur vi startade Vitalista, om varför jag brinner extra mycket för fertilitet och hur vi får allt att gå ihop med familj, välmående, företag och allt annat. Anna kan verkligen ställa frågor som får en att tänka till och öppna upp några lager som man annars inte visar för så många..

Sen var det superkul att ta bilderna! Jag kan varmt rekommendera henne som fotograf om du känner dig obekväm och inte vet hur du ska hålla kroppen när du fotograferas. Anna gav jättebra instruktioner och jag tycker att bilderna blev jättefina!

Så hoppa över till artikeln nu och sen finns det massor med andra inspirerande artiklar att läsa. Om du gillar den, glöm inte att dela. ;)17 views0 comments
bottom of page