top of page

Hälsosnack Live 2019 - höstens härligaste hälsoboost!Välkommen till en underbar heldag tillsammans med superinspirerande föreläsare, hälsosam mat och levande musik. 


Det här blir en dag att njuta länge av


BOKA DIN BILJETT HÄR.


Äntligen blir vår dröm om att arrangera en hälsodag i poddens anda verklighet, och vi har satt ihop en supermysig dag. Hoppas att du också känner dig inspirerad och vill komma! Vi ser så mycket fram emot att få chansen att träffa er som följer oss och lyssnar på podden!


Vi inleder dagen kl. 9.00 med en meditationsstund: Kirtan Kriya under ledning av oss, Lotta & Victoria. Vi har pratat om Kirtan Kriya-meditationen lite här och var i flera avsnitt genom åren. Kirtan Kriya är en enkel men kraftfull meditation som Nobelpristagare slagit fast förlänger livet. Det är vår egen favoritmeditation som vi återkommer till gång på gång. Lär dig den, och låt den följa dig också genom livet! Meditationen passar alla - både dig som är nybörjare på meditation och dig som redan är rutinerad. Vill du kolla in Kirtan Kriya meddetsamma? I vår webbshop hittar du vår mini-webbkurs.  


Vi fortsätter förmiddagen med Mind hacking som är det absolut senaste inom mental träning och här kommer Karin Tydén, en av Europas vassaste hypnosterapeuter, lära dig tekniker för hur du kan kliva in i din fulla potential. Här handlar det om att Programmera för framgång - hur spännande som helst! 


Sedan är det dags för lunch! Kockarna på Säby Säteri dukar upp en supergod, stärkande och antiinflammatorisk lunchbuffé à la Clean Reset. Ekologisk, såklart! Undrar du vad Clean Reset* är? Det är en smart metod, en s.k. elimineringsdiet, för att bli av med ohälsosymtom (huvudvärk, magproblem, ledvärk, akne, nedstämdhet, trötthet m.m.) och ta reda på hur maten man äter påverkar hur man mår och för att prova ut sin egen läkande kost. Hur det hänger ihop? Det kommer vi (Lotta &. Victoria) berätta mer om i samband med lunchpausen.


Efter lunchpausen är det dags att möta hormonexperten Mia Lundin, med specialistkompetens från USA, som hjälper dig ta ett helhetsgrepp om dina kvinnliga hormoner för att surfa skönare genom livets faser. Mia är tusentals kvinnors sanna hjältinna, och hennes föreläsning Vägen till hormonell balans riktar sig till kvinnor i alla åldrar. Du kommer att få lära dig mer om PMS, förklimakterie- och klimakteriebesvär och vad du själv kan göra för att hålla dina hormoner och humör i balans, få tillbaka en slumrad sexlust och slippa sömnproblem med mera. Mia hittar man till vardags på hennes kvinnoklinik HerCare.


Sedan är det dags för La Grande Finale! Den fullkomligt magiska mantrakonsert med levande sång och musik av yogalärarna och musikerna Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl. Annki & Klas låter oss uppleva ljudens magiska kraft. Har du aldrig upplevt en mantrakonsert tidigare - missa inte! Du kan njuta av mantrakonserten genom att sjunga med, lägga dig på yogamattan och sluta ögonen och vila eller bara sitta och njuta rakt upp och ner. Du väljer! Men helt klart är att konserten kommer att ladda trötta batterier till max!   


TA MED EN VÄN OCH KOM OCH NJUT & LÅT DIG INSPIRERAS!


Sist - men inte minst! En superfin, hälsosam och lyxig goodiebag utlovas. 


Varmt välkommen till en riktigt energigivande hälsokick!

Lotta & Victoria


Till er trogna följare erbjuder vi en rabatt på Hälsosnack Live. Med koden "hälsosnack" får du 200 kr rabatt på biljettpriset och betalar 1 350 kr (ord. pris: 1 550 kr). I priset ingår hela dagens föreläsningar och aktiviteter, lunchbuffé och goodiebag.


BOKA DIN BILJETT TILL HÄLSOSNACK LIVE 2019 HÄR!


*Under Clean Reset plockar man bort en hel rad livsmedel som har förmågan att ställa till oreda i kroppen på många människor. Samtidigt boostar man med massor av hälsofrämjande - och supergod mat - vilket du kommer att bli varse när lunchbuffén dukas upp! Clean Reset-maten passar de flesta då allergener som gluten, mjölk, ägg, soja, nötter m.m. är uteslutet, samtidigt som det finns något för både vegetarianer, veganer och blandkostare. Clean Reset-metoden finns beskriven i boken som Victoria har skrivit.


PS: Klä dig i dina bekväma favoritkläder och ta gärna med dig egen yogamatta om du har! Gör dig redo för en riktig njutardag.

165 views0 comments
bottom of page