top of page

Hälsofrukost på Blueberry!Det är inte varje dag man får en dos hälsoinspiration till sin frukost, men det var precis det som bjöds hos Blueberry på Smålandsgatan i går morse! Det var knökfullt med härliga tjejer som kom för att lyssna på när vi berättade om matens läkande kraft och hur vi lär oss lita mer på vår kropp när det gäller vilken mat som får oss att må bra eller ej.

Det var Camilla Runberg som hade styrt upp eventet tillsammans med vår förläggare Bladh by Bladh och Blueberry.

Här kommer lite bilder från morgonen som är tagna av Malin Göransson.


Gröna smoothies

Det bjöds på smarriga gröna smoothies, blåbärsshots och kombutcha.


Avokadotoast

Glutenfria avokadotoast.


Publiken


Clean Reset bokenDe här snyggingarna heter Helen Andersson, som bloggar på Vitaestilo och Karolina Strömgren, som är grundare av bloggportalen Vavawoom.


Här flankeras vi av Ulrika från Blueberry och Camilla Runberg.

Här flankeras vi av Ulrika Holm från Blueberry och Camilla Runberg.


Här är vi tillsammans med Camilla Runberg

Härliga Camilla som styrt upp allt så fint!

Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på Vitalista.se under fliken "Hälsocoaching".

Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här.

Vår bok Clean Reset - 3 effektiva steg till din läkande kost hjälper dig att ta reda på vilken mat som just du mår bra av. Den hittar du i bokhandeln eller till exempel här.

Missa heller inte vår podcast Hälsosnack fylld av massor av hälsoinspiration och spännande hälsoprofiler. Finns att lyssna på i iTunes, Podcaster, Spotify, Acast och på andra ställen där du hittar poddar.

#event #föreläsning #CleanReset

128 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page