top of page

Gala och Allt för hälsanVilken härligt intensiv helg! Vi har nämligen varit på Allt för hälsan-mässan i Älsvjö hela helgen. Fast egentligen började det redan i torsdags kväll då mässan kickstartade med galan Swedish Health Awards på Munchenbryggeriet, där flera hälsoinspiratörer, bloggare och företag skulle få pris.

Vi är ju inga nattsuddare direkt, men det var så himla roligt att träffa en massa folk i branschen, mingla bland kändisar och träffa flera av våra podcastgäster, tex Bertil Wosk, Micke Syd Andersson och Maria Hellström för att nämna några. Dessutom var ju Maya Nestorov nominerad i kategorin Sveriges Hälsobloggare 2017, så vi höll tummar och tår för henne. Alla nominerade och vinnare hittar du här.


Tack Peter Hencz och Anna Fransson på bästa Holistic för att vi fick komma på gala och sitta vid ert trevliga bord!

I fredags tog vi det lite lugnt, passade på att yoga och att ladda inför helgens Allt för hälsan äventyr! Victoria och Katarina Hagberg höll ett inspirerande föredrag om Clean Reset på Inspirationsscenen på lördagen och det var många som ställde frågor och köpte boken efteråt. Extra roligt var det att få träffa några av er som lyssnar på Hälsosnack också! Tack så mycket för att ni kom, lyssnade och hälsade på oss!I söndags var det boksignering av Clean Reset i Bladh by Bladhs monter och sen passade vi på att gå runt på mässan och inspireras av andra hälsoföretag- och profiler. Passade tex på att hälsa på härliga Magdalena Graaf och självklart ge henne ett exemplar av Clean Reset. Hennes produkt All in one natural beauty vann i kategorin Årets Skönhetsprodukt på Swedish Health Awards. Stort grattis Magdalena! (Bilden lånade vi från Magdalenas blogg)


Sammanfattningsvis så var det en väldigt rolig och inspirerande helg! Det vi saknade framför allt, var bra mat att äta på mässan. På den fronten finns absolut potential att utveckla! Vi fick lösa det med att ta med egen mat den här gången. Annars märktes det att de hade satsat och fått dit många fina utställare och massor av härliga besökare!

Ser fram emot nästa års mässa!


12 views0 comments
bottom of page