top of page

Gäst på Hälsosnack Live: Mantrakonsert med Annki & Klas

Updated: Sep 30, 2019


Annki Warberg Landahl & Klar Landahl gäst Hälsosnack Live 2019 mantrakonsert
Kundaliniyogalärarna och musikerna Klas & Annki gästar Hälsosnack Live

- Hej, Annki och Klas! Ni kommer att gästa Hälsosnack Live 2019. Ni är "la grande finale" med er underbara mantrakonsert. Men, om man är ny på området; Vad är ett mantra?

 

- Ett mantra är ett meditativt ljud, kan man säga. Ett eller flera ord som man sjunger om och om igen för att försätta sinnet i ett meditativt, avslappnat, närvarande tillstånd. Sinnet är väldigt formbart och beroende på vad vi tänker kan vi försätta oss själva i allt från stress och avslappning. Med olika mantran kan man skapa olika effekt (det finns dock inga mantran för stress 😀).  


KÖP DIN BILJETT TILL HÄLSOSNACK LIVE HÄR!


- Intressant! Och användbart! Så, vad är en mantrakonsert? 


- Det är att samlas med andra människor och sjunga tillsammans. Vi spelar levande musik och leder det hela, och deltagarna välkomnas att sjunga med. Det handlar inte på något sätt om att använda sången för att uppträda, utan om att meditera. En mantrakonsert handlar om att ge sig hän och släppa taget. Känslan efteråt brukar vara väldigt varm, hjärtlig och avslappnad. Det är väldigt påtagligt. 


- Det är helt underbart, det vet jag som varit med tidigare! Vilka instrument kommer ni att spela?

 

- Vi spelar gitarr, rytminstrument och harmonium, vilket är ett indiskt klaviaturinstrument som påminner om dragspel.

 

- Härligt! Men är man ny för det här kanske man känner sig lite nervös... Måste man sjunga med..? Vad förväntas av mig som deltagare?  


- Du kan sjunga med eller du kan sitta och lyssna, det är upp till dig. Det är en fantastisk möjlighet att komma i kontakt med och undersöka din röst. Effekten blir starkare av att sjunga med. Men alla är välkomna att närvara oavsett om man sjunger, lyssnar, dansar eller lägger sig ner och sover. 


- Man väljer själv helt enkelt! Hursom så kommer det bli en helt magiskt härlig stund! En riktig boost för både kropp och själ!


KÖP DIN BILJETT TILL HÄLSOSNACK LIVE 2019 HÄR.


Hälsosnack Live går av stapeln 20 oktober på Säby Säteri på Ingarö strax utanför Stockholm. Det blir en härlig dag med föreläsare som Mia Lundin (hormonhälsa för kvinnor) och Karin Tydén (mind hacker), morgonmeditation, lunchbuffé à la Clean Reset och magiska mantrakonsert med Annki & Klas som avslutning.


Här kan du läsa mer om programmet på Hälsosnack Live.

Här håller Annki Warberg Landahl & Klas Landahl till till vardags.

Här kan du lyssna på deras underbara mantraskiva The Heartbeat of We, och köpa den kan du göra här. När du köper albumet så får du en fysisk booklet på 44 sidor med info om alla mantrana och specifika meditationer att använda till dem.

Mantrakonsert Annki Warberg Landahl & Klas Landahl Hälsosnack Live 2019

Hälsosnack Live - Höstens härligaste hälsoboost! Läs mer och boka här.

Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på

under fliken "Hälsocoaching".

I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.

89 views0 comments
bottom of page