top of page

Gäst på Hälsosnack Live: Karin Tydén, mind hacker


Karin Tydén Mind Hacker Hälsosnack Live

- Hej, Karin! Du kommer ju att gästa oss på Hälsosnack Live 2019. Du är mind hacker… vad gör en sån egentligen?

- Mitt jobb är att förstå och komma åt mekaniken i det undermedvetna i hjärnan där alla våra programmeringar lagras, och hjälpa människor att tänka, känna och agera på ett mer positivt och konstruktivt sätt.  


KÖP DIN BILJETT TILL HÄLSOSNACK LIVE HÄR!


- Wow, spännande... Hur går det till?


- Genom hypnos kan man ta sig förbi den medvetna, analytiska delen i hjärnan och komma åt det undermedvetna som styr 95% av vår dag.


- Kan man verkligen komma åt sitt undermedvetna?


- Absolut. Genom att sakta ner hjärnvågorna, vilket man gör i hypnos, öppnas dörren till det undermedvetna. Det är här vi sparar alla våra beteenden och vanor som kör per automatik. En del vanor är bra, medan andra vanor hindrar oss att må bra, gilla oss själva eller vara framgångsrika.


- Smart! Vad kommer din föreläsning på Hälsosnack Live att handla om?


- Det blir en crash course i hur ditt undermedvetna Matrix fungerar och hur du kan ”hacka” din egen programmering och undanröja hinder och styra din hjärna mot framgång.


- Vad kan deltagaren förvänta sig för ”resultat” efter att ha lyssnat till dig? 


- Det blir en spännande resa i hjärnans undermedvetna, med många AHA-upplevelser och användbara ”hacks”. Dessutom får deltagarna tillgång till ljudfiler som hjälper till på vägen.


- Super!!! Vi ser verkligen fram emot att ta del av din spännande föreläsning!


KÖP DIN BILJETT TILL HÄLSOSNACK LIVE 2019 HÄR.


Hälsosnack Live går av stapeln 20 oktober på Säby Säteri på Ingarö strax utanför Stockholm. Det blir en härlig dag med föreläsare, morgonmeditation, lunchbuffé à la Clean Reset och en magisk mantrakonsert som avslutning.


Här kan du läsa mer om programmet på Hälsosnack Live.

Här kan du läsa mer om Karin Tydén.Hälsosnack Live - Höstens härligaste hälsoboost! Läs mer och boka här.

Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på

under fliken "Hälsocoaching".

I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.

65 views0 comments
bottom of page