top of page

Bilderna till Omega-3-avsnitt!I avsnitt 97 av Hälsosnack intervjuar vi härliga Carolina Enlund från MorEpa som kan allt som är värt att veta om Omega-3 och dess fettsyror. För att kunna hänga med lite mer i resonemanget finns här en bild som förklarar ombildningsvägarna för Omega-3- och Omega-6-fettsyrorna.

Hoppas det känns klart som korvspad nu vad skillnaden är mellan ALA, GLA, EPA, DHA.... ;)Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på Vitalista.se under fliken "Hälsocoaching".

Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här.

Vår bok Clean Reset - 3 effektiva steg till din läkande kost hjälper dig att ta reda på vilken mat som just du mår bra av. Den hittar du i bokhandeln eller till exempel här.

Missa heller inte vår podcast Hälsosnack fylld av massor av hälsoinspiration och spännande hälsoprofiler. Finns att lyssna på i iTunes, Podcaster, Spotify, Acast och på andra ställen där du hittar poddar.

#omega3 #omega6

79 views0 comments
bottom of page