top of page
  • lotta

Bieffekten, Sista skörden och Efter Floden

Updated: Jun 12, 2020I avsnitt 151 av Hälsossnack intervjuar vi Tina-Marie Qwiberg som är producent till filmerna Bieffekten, Sista skörden och Efter floden. De handlar om hur det moderna jordbruket och livsmedelsproduktionen påverkar miljön på olika sätt. Det här tycker vi är superviktigt och de här filmerna var verkligen en ögonöppnare för oss.

Nu har du chansen att se dessa filmer fram till den 15:e juni 2020 (FÖRLÄNGT till 20:e juni!) och det rekommenderar vi varmt. Här nedan ser du länkar och lösenord:

Bieffekten Lösenord: bieffekten

Sista skörden Lösenord: Triqomjord

Efter Floden Lösenord: QwibergH2O 


I avsnittet pratar vi också om regenerativt jordbruk och hur det kan vara en del i lösningen på hur vi både kan rädda våra jordar och samtidigt binda in mer koldioxid i marken än vad jordbruket släpper ut.

Allan Savory är en pionjär inom regenerativ jordbruk och grundare till Savory Institute och vi rekommenderar varmt att kolla in hans TED-talk här.


Vi kan också tipsa om en spellista på YouTube med filmer som handlar om regenerativt jordbruk. De hittar du här.


Du hittar poddavsnittet där vi intervjuar Tina-Marie i din podcastapp eller här.


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på

under fliken "Hälsocoaching".

I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.

767 views0 comments
bottom of page