top of page

Benbuljongens dag!

Updated: Nov 23, 2018


Idag firar vi en riktig favorit hos oss! Den 18 november är Benbuljongens dag!


En mer värmande och läkande näringsbomb får man leta efter! Vi dricker den som den är, har den i soppor och grytor för att stötta vår tarmslemhinna med viktiga aminosyror och få en massa fina mineraler. Vi har alltid benbuljong i frysen och den är superenkel att göra!


Vårt grundrecept hittar du här!


Ha det så gott!!


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på Vitalista.se under fliken "Hälsocoaching".

Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här.

Lyssna gärna på vår podcast Hälsosnack med Lotta och Victoria. I nästan varje avsnitt intervjuar vi en aktuell hälsoprofil som delar med sig av forskning, fakta, goda råd och en massa inspiration. Du hittar den överallt där du vanligtvis lyssnar på poddar, som Spotify, Acast och Podcaster.

Vår bok Clean Reset - 3 effektiva steg till din läkande kost hjälper dig att ta reda på vilken mat som just du mår bra av. Den hittar du i bokhandeln eller till exempel här. Vi har också skapat en inspirerande och praktisk webbkurs i samarbete med tidningen Hälsa. Den hittar du här.

191 views0 comments
bottom of page