top of page
  • lotta

Avsnitt 208 Anna Maria Lindell - Vägen till läkning från utmattning med hjälp av funktionsmedicin


Utmattning och kronisk trötthet är dessvärre något som fler och fler drabbas av. Veckans gäst Anna Maria Lindell är en av alla dem som har hamnat i en utmattning. Anna Maria var sjukskriven ganska länge innan hon hittade funktionsmedicinen och med hjälp av en rad olika verktyg har hon lyckats komma tillbaka till ett funktionellt liv igen. Numera arbetar hon själv som Funktionsmedicinsk hälsocoach på Funmed och i det här avsnittet får vi både ta del av Anna Marias egen hälsoresa men också hur man arbetar med utmattning och kronisk trötthet inom funktionsmedicinen. Anna Maria har inte bara sig själv som exempel på att man kan komma tillbaka starkare än innan, utan har också sett andra lyckas nå bättre hälsa efter en utmattning.


Vill du ta hjälp av Anna Maria, eller någon av de funktionsmedicinska läkarna eller coacherna på FunMed kan du läsa mer här: https://www.funmed.se


I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.


Kram från Lotta & Victoria!21 views0 comments
bottom of page