top of page
  • lotta

Avsnitt 207 Axel Wennhall - Meditation - Vår nästa folkrörelse!


Det här avsnittet handlar om meditation! Vi har träffat Axel Wennhall som är meditationscoach och författare till boken Meditation - ett inre äventyr. Axels liv kom att förändras totalt efter att han upptäckt kraften i att meditera regelbundet. Från att ha en intensiv karriär som PR konsult är det numera kraften och fördelarna i meditation som Axel vill sprida och förmedla. Vi pratar om Axels egen historia, vi pratar om hur vår hjärna fungerar och hur meditation tränar oss i att bättre förstå våra egna tankar.

Vi pratar också om skillnaden mellan mindfulness, meditation mind wandering. Passa på för efter intervjun så får vi en riktigt skön meditation av Axel, så var beredd på att kunna stanna upp, kanske sätta dig ner och meditera en stund med oss.


Vill du veta mer om Axel kan du kika in på hans hemsida: https://www.wennhall.com


Lyssnar gör du som vanligt i din podcastapp som Acast, iTunes eller Spotify. Eller så kan du lyssna här: https://play.acast.com/s/halsosnack/207-axel-wennhall-meditation-var-nasta-folkrorelse


I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.

Kram från Lotta & Victoria!

17 views0 comments
bottom of page