top of page
  • lotta

Avsnitt 195 Ella Hallberg - Allmänläkare med helhetsperspektiv!


I det här avsnittet pratar vi med allmänläkaren Ella Hallberg om hur det är att vara läkare och varför läkarrollen ser ut som den gör. Vi möter så många som har dåliga erfarenheter från vården, och vi är övertygade om att det är ett systemfel i grunden och att de som arbetar i vården inte riktigt har möjlighet att hjälpa sina patienter på optimalt sätt. Genom att förstå läkarnas situation bättre, kanske vi också kan få ut mer av vården som patienter. Samtidigt som vi kan påverka och skapa förändring där man även inom vården ser till hela människan och inte bara en massa olika symtom.


Vill du ha kontakt med Ella hittar du henne här: https://hercare.se


Lyssnar gör du som vanligt i din podcastapp som Acast, iTunes eller Spotify. Eller så kan du lyssna här: https://play.acast.com/s/halsosnack/195ellahallberg-allmanlakaremedhelhetsperspektiv-


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer under fliken "Hälsocoaching".


Vi har också en populär podcast "Hälsosnack med Lotta och Victoria" med mängder av hälsoinspiration och intervjuer med hälsoprofiler. Du hittar avsnitt om allt från kost, träning, yoga, andning, stress, metabol hälsa, fokus och effektivitet m.m.


I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.


46 views0 comments
bottom of page