top of page
  • lotta

Avsnitt 194 Markus Mattiasson - Signalsubstanser - förstå varför du mår som du mår!


🌟NYTT AVSNITT! 🌟

Signalsubstanser är kemiska budbärare i vår kropp som bland annat styr hur vi mår - om vi är tillfreds eller deppiga, coola eller oroliga, har gott om tålamod eller exploderar för minsta lilla… Förstår man hur de olika signalsubstanserna påverkar oss och hur vi kan påverka dem får vi en viktig nyckel i att förstå hur vi funkar.

I veckans avsnitt träffar vi Markus Mattiasson som berättar om de vanligaste signalsubstanserna och ger konkreta råd och tips hur man ger kroppen rätt förutsättningar till att hålla dem i balans på ett naturligt sätt.

Lyssnar gör du i din podcastapp som Podcaster, Acast eller Spotify. Eller så lyssnar du här: https://play.acast.com/s/halsosnack/194markusmattiasson-signalsubstanser-forstavarfordumarsomdumar-


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer under fliken "Hälsocoaching".


Vi har också en populär podcast "Hälsosnack med Lotta och Victoria" med mängder av hälsoinspiration och intervjuer med hälsoprofiler. Du hittar avsnitt om allt från kost, träning, yoga, andning, stress, metabol hälsa, fokus och effektivitet m.m.


I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.


Kram från Lotta & Victoria!



77 views0 comments
bottom of page