top of page
  • lotta

Avsnitt: 193 Göran Boll - Ställ dig i centrum!


🌟NYTT AVSNITT! 🌟

Ibland känns det skönt att bara få luta sig tillbaka och lyssna på kloka och lugnande ord. I en värld som snurrar allt snabbare känner vi behov av att ge själen näring och grunda oss i tilltro i att allt har ett syfte.


Det var helt enkelt dags att bjuda in Göran Boll igen och ta del av hans otroliga kunskap och klokhet.


Vi pratar om hur man ska förhålla sig till hur världen ser ut idag. Göran ger tips hur man med yogans verktyg tar sig tillbaka till sitt center och minskar stress. 🌸


Vi hoppas att du också kan luta dig tillbaka och njuta lika mycket som vi gjorde under inspelningen. 😉🥰


Lyssnar gör du som vanligt i din podcastapp som Acast, iTunes eller Spotify. Eller så kan du lyssna här: https://play.acast.com/s/halsosnack/193goranboll-stalldigsjalvicentrum-


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer under fliken "Hälsocoaching".


Vi har också en populär podcast "Hälsosnack med Lotta och Victoria" med mängder av hälsoinspiration och intervjuer med hälsoprofiler. Du hittar avsnitt om allt från kost, träning, yoga, andning, stress, metabol hälsa, fokus och effektivitet m.m.


I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.


Kram från Lotta & Victoria!

131 views0 comments
bottom of page