• lotta

Avsnitt 136 Lars-Johan Åge – Happy happy! Konsten att komma överens med alla!


Den här gången gästas vi av ekonomiprofessorn Lars-Johan Åge. Lars-Johan forskar inom området förhandling och har bland annat jobbat med svenska polisens insatsstyrka och självaste FBI. I boken Happy-Happy - 5 steg för att komma överens med vem som helst sammanfattar han en massa forskning inom området med sin 5-stegsmetod som alla som vill komma överens med sina medmänniskor har nytta av.


I avsnittet går Lars-Johan igenom alla fem stegen och vi får många konkreta tips på hur vi blir bättre på att få andra att lyssna och göra det vi vill samtidigt som alla parter är glada och nöjda!


Avsnittet sponsras av Happiears.com. Kolla in deras fina sortiment av produkter som skyddar mot elektromagnetisk strålning.

Med koden Hälsosnack får du 15% rabatt på ditt köp. Koden gäller tom 29/2-2020.


Var med och tävla om Lars-Johans bok Happy-Happy - 5 steg för att komma överens med vem som helst. All information om tävlingen kommer i vårt nästa nyhetsbrev!


Lyssnar gör du som vanligt i din podcastapp som Acast, iTunes eller Spotify. Eller så kan du lyssna här: http://halsosnack.libsyn.com/136-lars-johan-ge-happy-happy-konsten-att-komma-verens-med-alla73 views

Följ Vitalista på: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey

© 2015 Vitalista Foto: Mattias In De Betou & Stella Cocozza