top of page
  • lotta

Avsnitt 128 - Katarina Woxnerud - Från mammamage till fab 50+ - Bli funktionsstark genom hela livet!I det här avsnittet pratar vi om de ofta bortglömda men ack så viktiga musklerna i mage och bäckenbotten med Katarina Woxnerud. Katarina är leg. Naprapat, författare och träningsprofil och skapare av konceptet Mammamage. Nu driver hon Hela kvinnans klinik där hon hjälper kvinnor med diverse problem som kan relateras till musklerna kring underliv och bäckenbotten. Vi pratar bland annat om hur man kan förebygga och återträna sin inre muskulatur för att få en bra funktion som gör att vi inte bara klarar vardagen utan också orkar träna, håller tätt och får bättre sexliv. Vi pratar också om vilken hjälp och vilka hjälpmedel som finns om man har underlivsskador eller har svårt att få kontakt med sina muskler. Katarina berättar vad man ska och inte när det gäller bäckenbottenträning i kombination med annan träning. Vi pratar också om hur klimakteriet påverkar vävnaderna och om och när det kan vara bra att ta kollagentillskott.


Du hittar mer information om Katarina och hur hon jobbar här: https://helakvinnansklinik.se

Se gärna till att du prenumererar på vårt nyhetsbrev så att du inte missar chansen att vinna ett exemplar av Katarinas bok Mammamage. Vi har två böcker att tävla ut. Du anmäler dig på https://www.vitalista.se


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på

under fliken "Hälsocoaching".

I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.

Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här.

43 views0 comments
bottom of page