top of page
  • lotta

Avsnitt 126 – Härliga hälsorutiner – utan prestationsprincessan!


Det här avsnittet är ett riktigt hälsosnack! Vi fick besök av Sara Johansson som vi lärt känna i avsnitt 64, 65 och 114, men denna gång pratar vi utan manus och förberedda frågor. Istället låter vi inspelningen gå när vi pratar om våra egna hälsoutmaningar, hur vi hittar träningsmotivation efter ett uppehåll och vilka hälsorutiner som vi inte kan vara utan. Vi pratar också om meditation och hur vi ibland får med våra barn, vi pratar om hur viktigt det är med självmedkänsla och kärlek när det gäller hälsosatsningar och Trot eller ej, men inte ens en hälsocoach är perfekt när det gäller hälsan! Vi avslöjar till exempel vad som får oss att hamna i sockerfällan emellanåt.


Saras blogg hittar du här: http://www.saraseviga.se


Lyssnar gör du i din podcastapp som Acast, iTunes eller Spotify eller så lyssnar du här:

http://halsosnack.libsyn.com/126-hlsosnack


Missa inte det fina erbjudandet från vår sponsor Cellexir. Med koden Hälsosnack får du antingen 1 förpackning Cellexir till prova-på priset 295 kr, eller om du väljer ett abonnemang så får du 15% rabatt med samma rabattkod. Läs mer och beställ på cellexir.se


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på

under fliken "Hälsocoaching".

I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.

Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här.

30 views0 comments
bottom of page