top of page
  • lotta

Avsnitt 125 Marie Svalberg – Ta tillbaka din energi!I veckans avsnitt träffar vi Näringsterapeuten och Funktionsmedicinaren Marie Svalberg från IFM-kliniken i Falun, och pratar om vad som orsakar brist på energi, trötthet och utmattning. Vi går till botten i ämnet och pratar om olika möjliga orsaker till energilöshet, vilka metoder som finns för att mäta och såklart vad man kan göra med kost, näring och livsstil för att få tillbaka energin och må bra igen. Vi pratar om bland annat stress, hormonbalans, toxisk belastning, mage/tarm och Marie tar även upp ett par olika exempelfall på oväntade orsaker som är ganska enkla att komma åt, bara man vet vad det är.


Lyssnar gör du i din podcastapp som iTunes Podcaster, Acast, Spotify eller här: http://halsosnack.libsyn.com/125-marie-svalberg-ta-tillbaka-din-energi-hitta-orsaken-till-orkeslshet-utmattning-och-trtthet


Läs mer om Marie och IFM-Kliniken i Falun här:

http://www.ifmkliniken.se/ifm-falun/


Missa inte nästa nyhetsbrev där du får all information om tävlingen där du kan vinna en Hårmineralanalys inklusive 30 min rådgivning med Marie (värde ca 1.650 kr).


Vi vill tacka avsnittets sponsor Alpha Plus. Läs mer om vad Alpha Plus kan erbjuda på https://www.alpha-plus.se


Läs mer om Hårmineralanalys på http://www.hårmineralanalysen.se


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på

under fliken "Hälsocoaching".

I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.

Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här.

140 views0 comments
bottom of page