top of page
  • lotta

Avsnitt 123 Mia Lundin - Hormonbalans - Varför du mår som du mår


Mia Lundin Hälsosnack

Vi gästas återigen av Mia Lundin, med mångårig klinisk erfarenhet inom hormonell hälsa, författare av böckerna Kaos i Kvinnohjärnan och Mat för Hormonell Balans och grundare av kliniken HerCare.


I det här avsnittet pratar vi om hur hormonerna påverkar varför vi mår som vi mår, kopplingen mellan hormoner och känslor av oro, ångest, stress och nedstämdhet och varför vi kvinnor är mer utsatta. Vi får en genomgång av hur hormonerna förändras under menscykeln och hur den påverkas när vi blir äldre. Mia berättar om Hormone Replacement Therapy med bio-identiska hormoner och när det kan vara aktuellt att ta till.


Du kan läsa mer om Mia och HerCare här: hercare.se


Missa inte det fina erbjudandet från vår sponsor Cellexir. Med koden Hälsosnack får du antingen 1 förpackning Cellexir till prova-på priset 295 kr, eller om du väljer ett abonnemang så får du 15% rabatt med samma rabattkod. Läs mer och beställ på cellexir.se


Vitalista Vår-Cleanse hittar du här: vitalista.se/webbshop


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att vara med och tävla om ett exemplar av Mias böcker på:  vitalista.se


Avsnittet hittar du i din podcastapp eller här: http://halsosnack.libsyn.com/123-mia-lundin-hormonbalans-varfr-du-mr-som-du-mr


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på Vitalista.se under fliken "Hälsocoaching".

I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.

Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här.

81 views0 comments
bottom of page