top of page
  • lotta

Avsnitt 120 Malin Berghagen - Kärlek sorg och nya äventyrI det här avsnittet intervjuar vi livskonstnären Malin Berghagen, aktuell med boken Livslust och Hälsa enligt Malin. Vi pratar bland annat om mod både som i att våga följa sina drömmar, och som i att våga glidflyga i Alperna trots år av flygskräck och som att våga släppa in en ny kärlek i sitt liv. Malin berättar om hur hon har tagit sig igenom svår sorg och hur man hittar tillbaka till livslusten. Vi pratar om alla förväntningar som finns när man åldras och Malins vilja att åldras naturligt. Sen dyker vi ner i Malins härliga morgonrutin och får inspirerande hälsotips.

Tack till vår sponsor Holistic!


Missa inte tävlingen där vi i samarbete med Holistic tävlar ut 10 st förpackningar UriBalans. Allt du behöver göra är att skriva några rader om om dina urinvägsproblem samt din adress till oss på info@vitalista.se, så är du med och tävlar. Senast 15/5 behöver vi ha ditt mail.


Vill du vinna Malins bok Livslust och hälsa enligt Malin, se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev. All info om hur du tävlar om boken kommer i nästa nummer. Anmäl dig på Vitalista.se.


Malins blogg hittar du här: blogg.malinberghagen.se


Du lyssnar på avsnittet i din podcastapp eller här: http://halsosnack.libsyn.com/120-malin-berghagen-krlek-sorg-och-nya-ventyr


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på Vitalista.se under fliken "Hälsocoaching".

I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.

Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här.

36 views0 comments
bottom of page