top of page
  • lotta

Avsnitt 119 Enkelboning-Den enkla vägen mot lycka och ekonomisk frihet


Vi lever i en tid och ett land med sådan lyx som historiska kungligheter inte ens kunde drömma om, ändå är vi inte lyckligare utan ännu mer stressade…


Oskar Lindberg och Maribel Leander Lindberg som driver bloggen enkelboning och har skrivit boken Ut ur ekorrhjulet, insåg att jakten på mer pengar, prylar, resor och annat inte var meningen med deras liv. Istället började en annan resa med att skala ner, spara pengar och tänka om och nytt, för att några år senare kunna sluta sina jobb och titulera sig ekonomiskt fria.


I veckans avsnitt av Hälsosnack berättar de mer om vad och hur de gjorde för att nå sitt mål. Att bli ekonomiskt fria. De berättar också mer om hur en familj med två vuxna och tre barn kan göra allt de vill och lite till och ändå bara göra av med max 20.000 kr i månaden.


Oavsett om du drömmer om att sluta arbeta, att starta eget eller bara tycker att livet ibland snurrar lite för fort, är det här absolut ett avsnitt som kommer inspirera dig och ge konkreta tips.


I vårt nästa nyhetsbrev kommer all info om tävlingen där du har chansen att vinna deras bok Ut ur ekorrhjulet – Så blir du också ekonomiskt fri.


Lyssnar gör du som vanligt i din Podcastapp som Podcaster, Acast eller Spotify eller så lyssnar du här!


Trevlig lyssning! Och gillar du avsnittet får du gärna dela det med dina vänner på Facebook eller på Instagram. Eller ännu bättre! Lämna en recension i din podcastapp! :)


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på Vitalista.se under fliken "Hälsocoaching".

I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.

Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här.

114 views0 comments
bottom of page