top of page
  • lotta

Avsnitt 117 Karin Tydén – Mindhacking - för mer glädje, mod och framgång!


Känner du att du sitter fast i gamla mönster, ditt vattenglas är mer halvtomt än halvfullt eller du har irrationella rädslor som håller dig tillbaka från att göra det du drömmer om? Har du kanske svårt att ta plats bland människor och säga vad du egentligen tycker? Eller är du kanske redo att gå vidare efter en sorg, men har svårt att hitta nästa steg? Ja, det finns många olika uttryck som programmeringen i vårt undermedvetna begränsar oss.


Det här är något som mindhackern och hypnosterapeuten Karin Tyden hjälper sina klienter med, allt ifrån Hollywoodkändisar till oss vanliga dödliga. Med gemensam nämnare att det undermedvetna behöver programmeras om för att kunna uppnå sin fulla potential i livet.


I vårt senaste avsnitt berättar Karin mer om hur vårt undermedvetna kan lura oss, hur vissa rädslor uppkommer och hur man tar sig förbi dem. Vi får också handfasta knep hur man kan träna hjärnan att bli mer positiv och känna glädje starkare i kroppen.


Du som prenumererar på Lotta & Victorias nyhetsbrev kommer dessutom att få två stycken ljudfiler med hypnoser av Karin. Den ena ger dig möjligheten att testa och prova på hypnos, och den andra är en hypnos för att hjälpa dig att stärka din självkänsla för att du ska känna dig värdefull och tillräcklig. Det enda du behöver göra är att se till att prenumerera på nyhetsbrevet. Och om du inte redan är prenumerant så fyller du i ditt namn och epostadress i formuläret på Startsidan eller i pop-upen.


Lyssnar gör du som vanligt i din Podcastapp som Podcaster, Acast eller Spotify eller så lyssnar du här!


Trevlig lyssning! Och gillar du avsnittet får du gärna dela det med dina vänner på Facebook eller på Instagram. Eller ännu bättre! Lämna en recension i din podcastapp! :DVill du ha fler tips om en hälsosam livstil? Vi erbjuder hälsocoaching till dig som vill komma igång med hälsosammare och härligare vardagsvanor. Läs mer på Vitalista.se under fliken "Hälsocoaching". Vi föreläser också! Till exempel på företag med vår uppskattade föreläsning med konkreta tips för en effektivare och hälsosammare arbetsdag. Välkommen att mejla oss på info@vitalista.se för mer information om du vill att vi kommer till din arbetsplats. Du kan också läsa mer här. Lyssna gärna på vår podcast Hälsosnack med Lotta och Victoria. I nästan varje avsnitt intervjuar vi en aktuell hälsoprofil som delar med sig av forskning, fakta, goda råd och en massa inspiration. Du hittar den överallt där du vanligtvis lyssnar på poddar, som Spotify, Acast och Podcaster. I vår webbshop hittar du våra program och saker vi gillar och rekommenderar, kolla in den här. Vår bok Clean Reset - 3 effektiva steg till din läkande kost hjälper dig att ta reda på vilken mat som just du mår bra av. Den hittar du i bokhandeln eller till exempel här. Vi har också skapat en inspirerande och praktisk webbkurs i samarbete med tidningen Hälsa. Den hittar du här.

304 views0 comments
bottom of page