top of page
  • lotta

210 Lena Skogholm - Lär känna din hjärna - för mer energi, skarpare fokus och bättre relationer


Den här veckan har vi träffat Lena Skogholm som har skrivit boken Livskoden enligt hjärnan. Lena är beteendevetare, pedagog och författare med hjärnforskning som specialintresse och framförallt hur man kan ta hjälp av forskningen för att utifrån hjärnans förutsättningar skapa ett bättre och hållbarare liv.


Vi pratar om hur vi kan hushålla med hjärnenergin, hur vi bygger starka hjärnmuskler, hur vi undviker förslitningsskador genom att tänka lite mer på hjärnergonomin, men också hur vi kan leva smidigare både tillsammans och med oss själva när vi förstår vår hjärna bättre och hur den fungerar - alltifrån den uråldriga reptilhjärnan till vår ganska nya människohjärna.


Du hittar mer information om Lena här: https://www.lenaskogholm.se


Lyssnar gör du som vanligt i din podcastapp som Acast, iTunes eller Spotify. Eller så kan du lyssna här: https://play.acast.com/s/halsosnack/210-lena-skogholm-lar-kanna-din-hjarna-for-mer-energi


Vill du ha fler tips om en hälsosam livstil?

I vår webbshop hittar du saker som vi har skapat själva som onlineprogram och webbkurser samt saker vi gillar och rekommenderar. Du hittar den här.


Kram från Lotta & Victoria!14 views0 comments
bottom of page