top of page
Clean Reset Onlineprogram
Låt oss peppa och inspirera er!
#cleanreset

I samarbete med tidningen Hälsa

halsa-logo.png

Vad är ett onlineprogram? Läs mer HÄR.

Är du trött på att gå runt och må lite halvdant? Har du ofta huvudvärk, problem med magen, ont i kroppen eller låg energi? Känner du dig deppig i största allmänhet men vet inte varför? Eller har du tydliga tecken på inflammation i kroppen och till och med är diagnosticerad med en autoimmun sjukdom? Då är den här kursen helt klart för dig!

Men Clean Reset är också för dig som redan tycker att du mår helt OK, men som är nyfiken på att optimera din hälsa och prestation: t.ex. vad gäller träningsresultat, mental kapacitet och fokus - eller bara för att bli mer energifylld och öka orken.  

 

Clean Reset är en smart metod som ger dig verktyg för att ta reda på hur maten du äter påverkar hur du mår samtidigt som den hjälper till att stötta din läkning. Tre effektiva steg leder dig fram till en individuellt utprovad, antiinflammatorisk kost som hjälper dig att läka. För känner du igen dig i något av symtomen vi nämnde - ja, då har maten med mycket stor sannolikhet ett finger med i spelet.

 

I den här kursen kommer du att få kunskap om hur man gör en Clean Reset och samtidigt bli coachad att genomföra metoden. Resultatet av metoden är din individuellt utprovade läkande kost. Den kosthållning som stödjer din hälsa, lugnar ditt immunförsvar och hjälper din kropp att läka.

 

Clean Reset är ett fantastiskt verktyg att ha med sig genom hela livet! Ge dig själv chansen att uppleva vad en Clean Reset kan göra för dig!

 

Det är enkelt att genomföra det här onlineprogrammet. Det enda du behöver är internetuppkoppling och du kan ta del av materialet direkt i din smart phone, läsplatta eller dator. Du får recept, konkreta tips och praktiska verktyg - och en massa inspiration i form av videos, text, ljudklipp, bildmaterial och nedladdningsbara filer. Vi kursledare guidar dig från kursens start till slut, och du som deltagare har möjlighet att genomföra kursen varsomhelst, närsomhelst i din egen takt.

 

Innehåll

  • Bakgrund & Metoden: Hur gör man och varför?

  • Förberedelser: Ladda inför din Clean Reset-start, praktiska råd

  • Guidning genom de 3 effektiva stegen: Detox, Eliminering, Återintroducering

  • Checklistor: Ät gärna, Ät inte, ordningsföljd för återintroducering m.fl.

  • Recept på läkande och näringsrik frukost, lunch, middag & mellis

  • Sköna “self care”-aktiviteter för att ta hand om dig själv lite extra

  • Vad händer efter Clean Reset: kloka råd när du har ditt resultat

 

Om Victoria Carinci & Lotta Lagerqvist

Lotta och Victoria är hälsocoacher och funktionsmedicinska terapeuter och driver tillsammans hälsoföretaget Vitalista. De coachar både privatpersoner och företag, håller inspirationsföreläsningar och driver dessutom podcasten Hälsosnack med Lotta och Victoria. Lotta och Victoria använder ofta Clean Reset-metoden i arbetet med sina klienter. Victoria har även skrivit en bok om metoden som heter: Clean Reset - 3 effektiva steg till din läkande kost.   

 

Varmt välkomna till Clean Reset - en spännande och värdefull hälsosatsning!

Clean Reset-kursen är ett samarbete med tidningen Hälsa. Klicka på knappen så dirigeras du vidare till Hälsa Academy, där du kan läsa mer samt beställa kursen. 

bottom of page