HÄLSOPROGRAM

hormonbalans och fertilitet

Maxa Fertiliteten

Pregnant Woman Practicing Yoga

Vill du stärka din kropp och maximera förutsättningarna för en lyckosam graviditet?

 

Är du i hormonell obalans och vill hjälpa kroppen att rätta till dem, på naturlig väg, utan biverkningar?

Behöver du nå den ideala vikten för att bli gravid eller för att kunna påbörja en fertilitetsbehandling? 

Du vet egentligen vad du borde göra för att må bättre och vara hälsosam, men inte riktigt hur?

 

Du vill få alla tips och knep som finns, underbyggda på vetenskap, hur man kan påverka fertiliteten.

Jag hjälper dig boosta dina chanser till en hälsosam graviditet och att bli en strålande mamma med massor av energi!

 

Tillsammans ser vi till att du lyckas med dina hälsomål. Som Funktionsmedicinsk Hälsocoach hjälper jag dig att ta greppet om din hälsa, balansera dina hormonsystem och stärka din kropp för maximerad fertilitet. Jag säger inte bara vad du behöver göra utan visar även hur. Jag finns vid din sida och puschar och stöttar, men det är du som sätter målen och har kontrollen.

 

Att investera i din hälsa tjänar inte bara du och din fertilitet på. Du ökar också chanserna till en hälsosam graviditet, minskar risken för missfall och ger ditt barn den bästa starten på sitt liv. Ny forskning visar att vad du äter och gör nu påverkar inte bara dig och ditt barn, utan även dina barnbarn och kanske även kommande generationer.

 

Din kropp är fantastisk och ger du den rätt förutsättningar, gör den allt för att fungera som det är tänkt. Helt naturligt!

 

Individuell coachning för snabbare resultat
Friskvårdsbidraget gäller hos Vitalista. 
Kontakta oss om du har frågor.

Det tar ett ägg tre månader att mogna och bli redo för befruktning. Under dessa tre månader har du möjlighet att se till att de har de allra bästa förutsättningarna för att bli så livskraftiga som möjligt. Kvalitet och näringsinnehåll på vad du äter, påverkan från kemikalier och toxiner, ditt välbefinnande, stress med mera, påverkar inte bara dig utan även dina ägg.

Som din hälsocoach arbetar jag med hjälp av funktionsmedicinen för att nå hormonbalans, stärka dina ägg och att nå god hälsa och välbefinnande. Du får anpassade råd och metoder för att ge de bästa förutsättningarna för en lyckad graviditet. Jag ger råd och vägledning, men det är du som styr och har kontrollen över hela processen. Allt görs på dina villkor och det ska passa in i ditt liv. Tillsammans arbetar vi fram vad som passar dig och din kropp allra bäst baserat på dina förutsättningar.

 

Jag ser till att du får kunskap om vilken kost som balanserar dina hormoner och stärker dina cellar, tipsar om tillskott av bra kvalitet, hjälper dig hantera och minska på stress och ger dig stärkande övningar och nya hälsosamma vanor. Målet är att du ska må bra, öka dina chanser till en hälsosam graviditet!

Jag vet hur det känns att vara ofrivilligt barnlös och hos mig får du även en ventil och någon som lyssnar och förstår din situation.

Vid behov finns det även möjlighet att utföra tester som tex näringsstatus, tarmflora, hormoner etc för att kunna jobba med grundorsaken till hormonobalans och fertilitetsproblem.

 

Programmet innefattar:

  • 6 stycken 50 min möten (via vitalista.kaddio.com) under 5 månader 

  • Möjlighet att ställa frågor via email mellan mötena

  • Ett recepthäfte, infoblad och extra recept beroende på behov

  • Andningsövning, meditation, avslappningsövning, yogapass, träningsråd, etc.

 

För att kunna bestämma dig om detta är rätt för dig, är du välkommen att boka in en första gratis konsultation med mig, Lotta. Då går vi igenom din hälsobakgrund och bestämmer hur jag bäst kan hjälpa dig uppnå dina mål.

 

Pris: 5 400 kr för hela programmet (inkl. moms). 

Betala via faktura inom 10 dagar via swish 123-540 71 92 eller bankgiro 811-2138.

Friskvårdsbidraget gäller, kontakta oss om du har frågor.

 

Ta kontrollen över din fertilitet och hälsa! Jag är redo att hjälpa dig! 

 

Varmt välkommen!

Lotta