VÄLKOMMEN ATT HÖST-CLEANSA MED OSS!

Nu är det dags att storstäda inifrån igen! Vi älskar att cleansa regelbundet och nu är vi så sugna på att köra igen! 

 

Vi har skapat en härligt fräsch, stärkande och uppiggande höst-cleanse. En ren hyllning till din kropp! Fyll på med ny energi och välgörande näring och boosta kropp och immunförsvar inför vintern.

 

Vårt cleanse-program är fyllt av inspiration och kärlek. Det är ett program som alla* klarar. Och tillsammans peppar och motiverar vi varandra! 

 

Kom med och cleansa tillsammans med oss! Din kropp kommer tacka dig!

Fylld av ny energi & stärkt immunförsvar!

 

Under fem fantastiska dagar fyller vi kroppen med stärkande och närande mat. Massor av grönsaker, bladgrönt, rotsaker, härliga dressingar och mättande röror.  Vi dricker gröna juicer och smoothies, goda örttéer och massor av vatten. Recepten du får inkluderar både varm och kall mat och både fast och flytande.

 

Under cleansen undviker vi sådant som belastar kroppen och våra utrensningsorgan t.ex. kaffe, alkohol, socker, mjölmat, kött och mejeriprodukter. 

 

Vi passar också på att pyssla om kroppen och ge den lite extra kärlek, uppmärksamhet och lugn och ro. Välj bland våra sköna förslag och skapa dina egna underbara morgon- och kvällsrutiner.

 

På kvällen uppmuntrar vi dig även till en media-cleanse. Dra ner på media-konsumtionen och investera istället din tid i en skön kvällsrutin och gå och lägg dig lite tidigare. Att unna dig några extra timmars sömn under en vecka - hur skönt och välbehövligt låter inte det? 

 

Efter höst-cleansen hoppas vi att du kommer att känna dig lättare, piggare, gladare och fräschare. Och förhoppningsvis har du hittat några nya sköna och hälsosamma rutiner som får följa med dig tillbaka in i vardagen igen.  

Vill du läsa mer om varför vi tycker att det är en bra idé att genomföra en cleanse med jämna mellanrum?

Läs mer i vårt blogginlägg HÄR.

Vi startar den 24:e oktober!

 

Vi börjar vår gemensamma Höst-Cleanse måndagen den 24/10.

 

Det går att anmäla sig ända fram till startdagen (och även därefter). Du kan börja din cleanse närsomhelst. Du får tillgång till allt material online så fort du anmäler dig och kan alltså "köra ditt eget race" om du föredrar det. Vill du köra tillsammans med oss - och dra fördel av en extra skjuts motivation och gemenskap - så är det bra att bestämma dig så snart som möjligt så att du får tillgång till matlistor och recept och kan börja göra dina förberedelser t.ex. matinköp, börja trappa ner på kaffet m.m. 

 

Priset för Vitalistas Höst-Cleanse är 198 kr och då ingår allt detta:

  • Introduktion och instruktioner för fem dagars stärkande cleanse

  • Utförliga dag-för-dag-instruktioner Nyhet!

  • Veckomeny med inköpslista Nyhet!

  • Över 25 fräscha receptförslag för frukost, lunch, middag och tillbehör

  • 10 st recept på nyttiga och goda gröna juicer och smoothies

  • Recept på Vitalistas Cleanse Booster

  • 10 st sköna, enkla och effektiva rutiner och övningar för ökat välbefinnande

  • Medlemsskap i den slutna facebook-gruppen för oss som cleansar tillsammans. Där får du dagligen pepp, tips, inspiration och där kan du också själv dela med dig av bilder, recept osv. för att peppa övriga deltagare.

  • Möjlighet att ställa frågor om cleansen till hälsocoacherna Lotta & Victoria i facebook-gruppen. 

 

Programmet är en onlinekurs, där du loggar in när du vill och får tillgång till allt material. Du kan ladda ner och skriva ut alla recept om du vill. Du har tillgång till kursen t.o.m. 6 april 2017, så du har gott om tid att hinna genomföra den.

 

Har du frågor om Höst-Cleansen är du varmt välkommen att kontakta oss på info@vitalista.se.

VARMT VÄLKOMMEN!

 

PS. I höst-cleansen rekommenderar vi Innate Response fina Clear Response som är en skonsam detoxformula. Om du vill använda den som stöd till din cleanse, beställ den i så fall i god tid innan start. HÄR beställer du. 

Du får 10% rabatt om du följer vår länk och anger koden VITALISTA10 (Gäller på hela ditt första köp.)

PS2. Om du var med på vår vår-cleanse så kommer du att känna igen en hel del. Vissa recept och övningar är samma, några är nya. Nytt är framförallt veckomeny, inköpslista, tydligare dag-för-dag instruktioner samt gemenskapen i facebook-gruppen Vitalista Höst-Cleanse 2016. 

 

*Gravida och ammande bör inte genomföra en cleanse.