HÄLSO-

konsultation

50 min.

HÄLSO-

konsultation

50 min.

Friskvårdsbidraget gäller hos Vitalista. 
Kontakta oss om du har frågor.
Behöver du inspiration, motivation och goda hälsoråd anpassade till just DIG? 

Boka en hälsokonsultation 50 min.

 

Har du behov av att prata med någon om din hälsosituation? Behöver du råd och vägledning? Någon som lyssnar? Eller en rejäl injektion motivation? Då är en hälsokonsultation med någon av Vitalistas hälsocoacher något för dig.

 

Nu har du möjlighet att boka en 50 minuters hälsokonsultation med oss där du kan ställa frågor om kost- och livsstilsfaktorer som påverkar din hälsa. På Vitalista har vi kompetens gällande positiva livstilsförändringar, näring, hälsofrämjande kost och konkreta verktyg för stresshantering.  

 

Inför hälsokonsultationen får du fylla i ett formulär där du svarar på frågor om din hälsa samt vilka frågor och/eller områden som du funderar över. Under konsultationen utgår vi ifrån formuläret och utifrån dina funderingar får du råd och tips samtidigt som vi ger dig en extra skjuts motivation. 

Var: Vi möts online via säker och krypterad videolänk. Det är praktiskt, flexibelt och tidsbesparande då du slipper restid till en speciell geografisk plats. 

Pris: 950 kr inkl. moms för 50 minuter. Betala via swish 123-540 71 92 eller bankgiro 811-2138. Märk din betalning med ditt namn och mobilnummer. Friskvårdsbidraget gäller, kontakta oss om du har frågor.

Varmt välkommen!

Lotta och Victoria