top of page

HÄLSO-

coaching

grupprogram

Hej! Hur mår du? 

Vill du må bättre men vet inte riktigt hur det ska gå till..?

Är du en av dem som gav nyårslöften om bättre hälsa och mer träning 2017? Hur går det för dig? Har du kommit iväg till träningen? Äter du mer grönsaker/mindre godis? Känner du att de nya vanorna börjar sätta sig? Eller har du svårt att "få till det"? Blir det nystart varje måndag för att veckan som gått inte riktigt blev som du hade tänkt dig..?

 

Funderar du på varför du inte riktigt får till de där hälsosamma vanorna som du ju vet så väl att du skulle må mycket bättre av? Har du fått nog av att sabotera för dig själv? 

 

Vill du verkligen ha en förändring, men vet bara inte var och hur du ska börja..?

Låt oss hjälpa dig! Häng med i vår Hälsogrupp i vår!

 

Tillsammans hittar vi roten till problemet och identifierar och arbetar med de inre hinder eller blockeringar vi har som gång på gång sätter stopp för bestående positiva förändringar. Vi hjälps åt att sätta upp rimliga mål som kommer ge de bästa resultaten för just din hälsa. Vi lägger upp en plan på hur du lyckas - på riktigt!

I Hälsogruppen får du dessutom en massa inspiration, tips och konkreta verktyg för en hälsosammare livstil - ett konkret steg i taget. Samtidigt får du stöd av en liten grupp människor med liknande mål och utmaningar som du. Tryggheten i stöd och gemenskap när det känns motigt är ovärderligt. 

Så ta chansen att få till en den där bestående kost- och livsstilsförändringen som du drömmer om. Fram för en vår med mer energi, kreativitet och livsglädje! 

Din hälsa är din största och viktigaste tillgång! 


Varmt välkommen önskar Lotta! 

Kycklingbuljong är bra för magen
Surkål stödjer tarmfloran
Grönsaker är bra för magen
"Tillsammans går vi till botten med de hinder som stoppar oss att nå våra hälsomål."
"Varje människa har en enorm potential till att må fantastiskt. "

Nu har du chansen att få personlig cochning av mig, Lotta, tillsammans med en mindre grupp människor med liknande mål och utmaningar som du. Du får individuell coachning, råd och inspiration, samtidigt som du har hela gruppens stöd till att genomföra din förändring. Alla sätter sina egna individuella mål och tar det i sin egen takt, beroende på motivation och livssituation. Jag tror inte på extrema dieter eller stenhård disciplin, men det är bra att ha någon som peppar och pushar dig om motivationen sviktar.

 

Jag coachar dig i en grupp med maximalt 10 deltagare under 6 st tillfällen. Vi hörs via datorn under 75 minuter, två gånger i månaden under 3 månader. Varje tillfälle utgår från ett tema med inspiration kring tex boosta immunförsvaret, vikt, mer lust, anti-age, hormonbalans, motion etc. Mellan våra möten inspirerar och peppar vi varandra i en sluten Facebook grupp, där det även går att ställa frågor och få svar av mig.

Visst låter det härligt? Häng med Hälsogruppen i vår och satsa på din hälsa - det värdefullaste du har!

Surkål stödjer tarmfloran
Kycklingbuljong är bra för magen
Grönsaker är bra för magen

När: Vi träffas varannan torsdag kl 18:00-19:15 under 3 månader (6 träffar à 75 minuter under 12 veckor) med start torsdag 2/3-2017

 

Var: Vi möts online via Skype. Det är praktiskt, flexibelt och tidsbesparande då du slipper restid till en speciell geografisk plats. Läs gärna mer här.

 

Pris: 2 400 kr för hela programmet. Betalas i förskott via swish 123-540 71 92 eller bankgiro 811-2138. Märk din betalning med ditt namn och mobilnummer. 

 

Anmälan: Mejla Lotta@vitalista.se och ange att du vill vara med i Hälsogruppen. Vi återkopplar så snart som möjligt.

 

Varmt välkommen!

Lotta

bottom of page