HÄLSO-

coaching

program

Friskvårdsbidraget gäller hos Vitalista. 
Kontakta oss om du har frågor.
88.jpg
Hej! Hur mår du? 

Du förtjänar att må riktigt, riktigt bra. Och vi vill hjälpa dig!

 

Oavsett om du har tydliga ohälsosymtom eller bara känner dig trött och hängig i största allmänhet, har noll inspiration för vardagsmaten eller är less på att smittas av influensan varje år...

Vill du må bättre men vet inte riktigt var du ska börja?

 

Vår mission är att hjälpa dig att nå dina hälsomål. Och vi är övertygade om att det är möjligt! Låt oss hjälpa dig förändra föreställningen om att huvudvärk, strulig mage, sötsug, PMS, trötthet, finnar och andra vanliga krämpor är normala och att det bara handlar om att gilla läget. Vårt mål är att inspirera och motivera dig till en hållbart hälsosammare livsstil där resultatet är ett piggare, friskare och gladare DU! 

Känner du dig osäker på vilka av alla kost- & livsstilsråd som passar för just dig? Känns det som att du har provat allt, men ingenting fungerar?

 

Din kropp är fantastisk och den är designad för hälsa och läkning. Bara du ger den rätt förutsättningar! Vilka som är rätt förutsättningar för just dig, är det som vi hjälps åt att ta reda på och implementera under våra coachingsessioner tillsammans.

 

Alla människor är unika och när det gäller hälsa, lycka och välmående finns det ingen "one size fits all". Det är därför som vi anpassar varje coachingprogram efter dig som individ och just dina unika förutsättningar och utmaningar.

Är det dags att ta proffessionell hjälp för att lyckas med dina hälsomål? 

 

Att göra kost- och livsstilsförändringar kan vara svårt, särskilt på egen hand. Låt oss på Vitalista hjälpa dig få de insikter och vardagsvanor som ger den hälsa, energi och livsglädje som du är ämnad för. 

Din hälsa är din största och viktigaste tillgång! 

Vitalista Hälsoprogram

Hälsokonsultation 950 kr 50 min rådgivning om kost, näring och livsstil. Här ingår recepthäfte och ett blad med individuella hälsoråd.

 

Hälsocoachningsprogram 5.400 kr 6 träffar à 50 minuter under 3-5 månader. De första träffarna sker i intervaller av varannan vecka och därefter efter behov. Det ingår recepthäfte, övningar efter behov samt blad med individuella hälsoråd och tillskott.

Maxa Fertiliteten 5.400 kr 6 träffar à 50 minuter under 3-5 månader med fokus på hormonell balansering, äggkvalitet och förberedelse för en hälsosam graviditet. De första träffarna sker i intervaller av varannan vecka och därefter efter behov. Det ingår recepthäfte, övningar efter behov samt blad med individuella hälsoråd och tillskott.

Clean Reset Coachningprogram 3.000 kr 4 träffar à 50 minuter där vi följer upplägget enligt Clean Reset-metoden.

Hårmineralanalys 1.950 kr Test, analys och 50 min rådgivning.

Funktionsmedicinska programmet 6.600 kr + provtagning 90 min inledande testanalys/rådgivning + 2 möten à 50 min + 2 möten à 30 min. Kostnad för prover tillkommer. Det ingår recepthäfte, övningar efter behov samt blad med individuella hälsoråd och tillskott.

Funktionsmedicink konsultation inkl uppföljning 3.000 kr + provtagning 90 min inledande testanalys/rådgivning + uppföljningsmöte 50 min. Kostnad för prover tillkommer. Det ingår recepthäfte, övningar efter behov samt blad med individuella hälsoråd och tillskott.

 

Var: Vi möts onlinevia Skype. Det är praktiskt, flexibelt och tidsbesparande då du slipper restid till en speciell geografisk plats. Läs gärna mer här. 

 

Betalning: Via en faktura inom tio dagar. Betala via swish 123-540 71 92 eller bankgiro 811-2138.

Friskvårdsbidraget gäller i vissa fall, kontakta oss om du har frågor.

 

Bokning: Klicka på knappen nedan så kommer du till bokningssidan. Välj en tid som passar dig för en provsession eller hälsokonsultation.  

Vi återkopplar så snart som möjligt. Vänligen dubbelkolla i spam-korgen om du saknar svar inom 24 timmar. Det går också bra att maila på info@vitalista.se om du har frågor.

 

Varmt välkommen!

Lotta & Victoria

Surkål stödjer tarmfloran
Kycklingbuljong är bra för magen
Grönsaker är bra för magen

Hälsoprogrammet skräddarsys efter dig och dina behov och går fram steg för steg i ett tempo som känns behagligt för dig. Vi inleder med en grundlig genomgång av din tidigare och nuvarande hälsosituation. Eventuellt gör vi relevanta funktionsmedicinska tester eller en hårmineralanalys. Därefter klargör vi vilka dina hälsomål är, dvs. hur du vill må och vad du vill uppnå med hälsocoachens hjälp.

 

Tillsammans tar vi det genomgripande helhetsgrepp som många upplever som svårt att genomföra helt på egen hand. Hälsocoachen finns vid din sida genom programmets gång med kunskap, stöd och vägledning. Mellan coachingträffarna har du tillgång till support för dina frågor och funderingar via e-post.

Vitalistas metod

Vår första kontakt sker vanligtvis via mejl eller under en kostnadsfri provsession. Innan vi startar igång ett hälsocoachingprogram stämmer vi av att vi är rätt för varandra. Du får chansen att berätta om din hälsostatus och vilka hälsomål du strävar efter att uppnå, och vi berättar hur Vitalistas hälsocoachingprogram kan hjälpa dig. Om allt känns bra, bokar vi in en tid då vi kör igång programmet och vårt arbete tillsammans. 

 

Inför vår första session får du fylla i ett hälsoformulär. I detta svarar du på frågor som har att göra med din hälsohistoria, om hur du mår nu, vilka symtom du lider av, hur du äter idag, hur ditt liv ser ut när det kommer till stress, sömn, vila samt vilka dina hälsomål är. Under mötet går vi noggrannt igenom formuläret tillsammans. Vi pratar också om viktiga aspekter såsom hur mycket tid du har att lägga ner på din hälsosatsning och hur lätt eller svårt du upplever det vara att genomföra livsstilsförändringar som t.ex. förändringar i kosten. Det här första samtalet är mycket viktigt då hälsocoachen skräddarsyr hälsoprogrammet efter dig, din hälsosituation och dina individuella förutsättningar. 

 

Efter det första mötet lägger vi upp en plan för dig och presenterar den när vi träffas nästa gång. I lugn och ro går vi igenom planen och du har möjlighet att ställa frågor och ventilera funderingar. Sedan sätter vi igång! 

 

Hälsocoachingprogrammet anpassas utifrån varje individs behov. Vitalistas hälsocoachingprogram löper över tre månader med totalt sex stycken träffar med mejlstöd däremellan. Målet med programmet är att uppnå kloka och effektiva kost- och livsstilsförändringar som stödjer din hälsa på både kort och lång sikt tillsammans med en ökad självinsikt kring hur dessa påverkar din hälsa.

 

Att genomföra kost- och livsstilsförändringar kräver tid, målmedvetenhet och engagemang och de flesta lyckas bäst när de får inspiration, vägledning och stöd under resans gång. Det är anledningen till att vår hälsocoaching är just ett program som löper över tid. 

Om du har frågor eller funderingar gällande hälsocoachingen är du varmt välkommen att mejla oss på info@vitalista.se