Funktionsmedicinsk

hälsocoaching

för en antiinflammatorisk livsstil.

Kostrådgivning är en skattefri personalvårdsförmån.
Friskvårdsbidraget gäller hos Vitalista. 
Kontakta oss om du har frågor.
Hej! Hur mår du? 

Vaknar du utvilad på morgonen,

känner dig frisk, glad och kreativ under dagen,

och har en energi som räcker fram till läggdags? 

Inte? Då har vi verktyg för att hjälpa dig.

 

Din kropp är fantastisk och den är designad för energi, glädje och välmående - bara du ger den rätt förutsättningar!

Vårt mål är att inspirera och motivera dig till en hälsosammare livsstil där resultatet är ett piggare, friskare och gladare DU! 

 

Många upplever att det är svårt att göra varaktiga kost- och livsstilsförändringar på egen hand. Många känner sig också förvirrade gällande vad som är rätt för just dem.

 

Vår hälsocoaching leder och stöttar dig till nya vardagsvanor som ger den hälsa, energi och livsglädje som du är ämnad för. 

Du är värd att må bra.

Vår hälsocoaching

Vitalistas hälsocoachingsprogram 5.400 kr 6 träffar à 50 minuter under 3-5 månader med fokus på dina individuella hälsomål t.ex. antiinflammatorisk kost, viktnedgång, bättre sömn, mer energi, jämnare humör. En träff varannan vecka eller efter behov. Det ingår recepthäfte, övningar efter behov samt blad med individuella hälsoråd och tillskott.

Maxa Fertiliteten 5.400 kr 6 träffar à 50 minuter under 3-5 månader med fokus på hormonell balansering, äggkvalitet och förberedelse för en hälsosam graviditet. De första träffarna sker i intervaller av varannan vecka och därefter efter behov. Det ingår recepthäfte, övningar efter behov samt blad med individuella hälsoråd och tillskott. Läs mer HÄR. 

Clean Reset coachingprogram 2.850 kr 3 träffar à 50 minuter där vi följer upplägget enligt Clean Reset-metoden men anpassar efter just dig och dina unika förutsättningar. Läs mer HÄR.

Funktionsmedicinska programmet 6.600 kr + provtagning 90 min inledande testanalys/rådgivning + 2 möten à 50 min + 2 möten à 30 min. Kostnad för prover tillkommer. Det ingår recepthäfte, övningar efter behov samt blad med individuella hälsoråd och tillskott.

Funktionsmedicink konsultation inkl uppföljning 3.000 kr + provtagning  90 min inledande testanalys/rådgivning + uppföljningsmöte 50 min. Kostnad för prover tillkommer. Det ingår recepthäfte, övningar efter behov samt blad med individuella hälsoråd och tillskott.

Hälsokonsultation 950 kr 50 min rådgivning om kost, näring och livsstil. Här ingår recepthäfte och ett blad med individuella hälsoråd.

Hårmineralanalys 1.950 kr Test, analys och 50 min rådgivning.

 

Var: Vi möts online via Skype eller Google Meet. Det är praktiskt, flexibelt och tidsbesparande då du slipper restid till en speciell geografisk plats.

 

Betalning: Via en faktura inom tio dagar. Betala via swish 123-540 71 92 eller bankgiro 811-2138.

Friskvårdsbidraget gäller i vissa fall, kontakta oss om du har frågor.

 

Bokning: Klicka på knappen nedan så kommer du till bokningssidan. Välj en tid som passar dig för en provsession eller hälsokonsultation.  

Vi återkopplar så snart som möjligt. Vänligen dubbelkolla i spamkorgen om du saknar svar inom 24 timmar. Det går också bra att maila på info@vitalista.se om du har frågor.

 

Varmt välkommen!

Lotta & Victoria

Surkål stödjer tarmfloran
Kycklingbuljong är bra för magen
Grönsaker är bra för magen

Hälsoprogrammen skräddarsys efter dig och dina behov och går fram steg för steg i ett tempo som känns behagligt för dig. Vi inleder med en grundlig genomgång av din tidigare och nuvarande hälsosituation. Eventuellt gör vi relevanta funktionsmedicinska tester eller en hårmineralanalys. Därefter klargör vi vilka dina hälsomål är, dvs. hur du vill må och vad du vill uppnå med hälsocoachens hjälp.

 

Tillsammans tar vi det genomgripande helhetsgrepp som många upplever som svårt att genomföra helt på egen hand. Hälsocoachen finns vid din sida genom programmets gång med kunskap, stöd och vägledning. Mellan coachingträffarna har du tillgång till support för dina frågor och funderingar via e-post.

Hur fungerar coaching online? Läs mer HÄR.

Intresserad av en provsession? Läs mer HÄR.

Testimonials - så här säger några av våra klienter

Jenny A. 

”Så länge jag kan minnas har min mage varit ett bekymmer för mig. Det förvärrades under tonåren med operationer och medicinering som resultat. När jag blev äldre och efter ett par graviditeter så förändrades mina besvär och medicinerna slutade fungera. Jag fick då diagnosen IBS samt funktionell dyspepsi. Jag har testat mycket men inte hittat någon lindring för min smärta och mina besvär.

 

Victoria har hjälpt mig fokusera på att läka min trasiga tarm och att ge mig själv tid till återhämtning. Det har varit några tuffa månader på Vitalistas individuella hälsoprogram, men nu förstår jag vad rätt kost kan göra för min hälsa. Jag hade inte klarat det utan stöd från min hälsocoach! Jag hade kanske försökt men inte orkat hela vägen utan hennes ledning och uppmuntran. Jag är mer eller mindre smärtfri idag vilket är helt fantastiskt för mig och min familj.

 

Jag sover bättre och har dessutom sett en förbättring i både hud, hår och naglar. Under dieten har jag även sett förbättringar i min pollenallergi och har inte tagit mina allergitabletter under vårens blomning. Jag känner mig helt enkelt starkare hela jag!”
Marianne F. 

"Jag är en kvinna som lidit av svåra magproblem sedan 1970-talet. Besvär som diarré, smärta och kramper i magen har varit min vardag under alla dessa år. Fått diagnosen IBS. Är även reumatiker. 
 
Kom i kontakt med min hälsocoach Victoria som efter noggrann genomgång av min hälsohistoria gjorde en bedömning av mina magproblem och ett anpassat upplägg.  Med kostomläggning och mycket fokus på att stödja magens läkning, blev den lugn och stabil efter endast fyra dagar! Nu efter två månader med dieten och oerhört professionell coaching från min hälsocoach är jag fortfarande besvärsfri!  
 
Andra positiva effekter av metoden är 7.5 kg viktnedgång samt minskad svullnad av fingrar och fötter! Känner mig även piggare än jag gjorde innan!"

Monica 41 år 

”Jag hade som främsta mål att bli gravid och behövde hjälp med att se över vad i min kost och livsstil jag kunde göra förbättringar för att öka mina chanser.

 

Lotta hjälpte mig gå igenom vad olika livsmedel gör för kroppen och hälsan. Hon är lyhörd och riktade varje gång in sig på det som var viktigt för mig där jag befann mig för stunden. Något som är viktigt för mig för att jag ska behålla ett lugn, som är viktigt i detta skede av livet. Lottas förtroendeingivande sätt gjorde att jag fullt ut litade på det hon sa. Jag var redan innan vårt första möte hälsomedveten och fick mycket bekräftat av henne. En annan sak var att hon fick mig att inse att stress är den bov jag inte får acceptera i det läge jag var i då.

 

Lotta är flexibel vad gäller tid och fokusområden. Hon ser till mig som individ och tar hänsyn till hur min dag är just idag. Hon är human, rolig, förtroendeingivande och lyhörd. Lotta söker reda på den information som behövs om hon inte redan besitter den kunskapen. Hon delar generöst med sig av det jag behöver veta, därefter är det upp till mig att ta del av den och leva efter det. Lotta är fantastisk som person och mycket enkel att ha att göra med. Precis det som behövs när vi vill förändra något. Hon utstrålar hälsa och glädje :)

 

Jag uppnådde mitt mål och blev gravid och vill rekommendera Lotta till alla som vill uppnå en livsstilsförändring!”

Kajsa 46 år

”Jag behövde hjälp med att bli av med mitt sockerberoende, jag ville nå ett allmänt välmående samt gå ned i vikt.

 

Lotta hjälpte mig jobba mot dessa mål genom praktiska hjälpmedel för att hitta vägar ur sockerberoendet och att målmedvetet arbeta för att minska stressen. Även välgörande samtalsterapi gjorde susen. Jag trodde aldrig att jag skulle bli av med mitt sockerberoende eller tvångstankarna jag hade kring sockerintaget, men jag lyckades och det är underbart skönt att vara av med!

 

Jag skulle rekommendera Lotta till alla, men speciellt för de som behöver verktyg i vardagen för att bryta ovanor och negativa mönster. Jag är verkligen glad över att ha träffat Lotta! Hon är en pusselbit i mitt ”må-bra-pussel” som är oerhört viktig. Jag har aldrig upplevt några krav utan tvärtom. Hon har gett mig en värdefull verktygslåda mot ett liv i bättre balans och harmoni!”

Magdalena 34 år

”Jag behövde hjälp att få bättre sömn, bli lugnare och inte stressa. Lotta hjälpte mig nå dessa mål genom att ge mig råd och tips, övningar och att bara lyssna. Lotta lärde mig att uppskatta det jag har och att förstå att livet är här och nu. Nu sover jag mycket bättre och kan ägna mig åt det jag vill och inte tvinga mig till något som inte får mig att må bra. Man har bara ett liv!

 

Lotta är enkel att ha att göra med, hälsosam, omtänksam och en bra lyssnare. Jag rekommenderar Lotta till alla som vill leva ett mer hälsosamt liv!”

Funderar du på hur vi kan hjälpa dig?

Boka en kostnadsfri 
provsession nu.

 

Följ Vitalista på: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey

© 2015 Vitalista Foto: Mattias In De Betou & Stella Cocozza