top of page
Coachning i grupp 4 månader

Nu har du chansen att få personlig cochning av mig, Lotta, tillsammans med en mindre grupp kvinnor med liknande mål och utmaningar. Du får min guidning, stöd och råd speciellt anpassade för att stärka fertilitet och få balans på dina hormoner, för att du ska må bra och öka dina chanser till en hälsosam graviditet.  Du får dessutom hela gruppens stöd och medkänsla. Vi håller din hand tills du nått dina mål. Tillsammans ser vi till att du lyckas! 

 

Jag coachar dig i en grupp med maximalt 10 deltagare under 8 st tillfällen. Vi hörs via datorn under 90 minuter, två gånger i månaden (varannan tisdag eftermiddag) under 4 månader. Du får inte bara stöd, råd och pepp av mig utan även gemenskap av en hel grupp som har liknande mål som dina.

 

Alla sätter sina egna individuella mål och tar det i sin egen takt, beroende på motivation och livssituation. Jag tror inte på extrema dieter eller stenhård disciplin, men det är viktigt att ha någon som peppar och pushar dig om motivationen sviktar.

 

För 400 kr per gång eller 3.000 kr för hela programmet om du betalar i förskott, får du 8 stycken coachingtillfällen. Under programmets gång kommer du även få recept, övningar och infoblad.

 

Startdatum är 13/9-2016, kl. 18:30 - 20:00.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig på lotta@vitalista.se.

Ta chansen till mer vitalitet och stärkt fertilitet!

Varmt välkommen!

Lotta

HÄLSO-

program gravid- förberedande

grupp

bottom of page