HÄLSO-

coaching

program

Friskvårdsbidraget gäller hos Vitalista. 
Kontakta oss om du har frågor.
Hej! Hur mår du? 

Boka ett hälsocoachingprogram 6 sessioner.

 

Du förtjänar att må riktigt, riktigt bra. Och vi vill hjälpa dig!

 

Oavsett om du har tydliga ohälsosymtom eller bara känner dig trött och hängig i största allmänhet, har noll inspiration för vardagsmaten eller är less på att smittas av influensan varje år...

Vill du må bättre men vet inte riktigt var du ska börja?

 

Vår mission är att hjälpa dig att nå dina hälsomål. Och vi är övertygade om att det är möjligt! Låt oss hjälpa dig förändra föreställningen om att huvudvärk, strulig mage, sötsug, PMS, trötthet, finnar och andra vanliga krämpor är normala och att det bara handlar om att gilla läget. Vårt mål är att inspirera och motivera dig till en hållbart hälsosammare livsstil där resultatet är ett piggare, friskare och gladare DU! 

Känner du dig osäker på vilka av alla kost- & livsstilsråd som passar för just dig? Känns det som att du har provat allt, men ingenting fungerar?

 

Din kropp är fantastisk och den är designad för hälsa och läkning. Bara du ger den rätt förutsättningar! Vilka som är rätt förutsättningar för just dig, är det som vi hjälps åt att ta reda på och implementera under våra coachingsessioner tillsammans.

 

Alla människor är unika och när det gäller hälsa, lycka och välmående finns det ingen "one size fits all". Det är därför som vi anpassar varje coachingprogram efter dig som individ och just dina unika förutsättningar och utmaningar.

Är det dags att ta proffessionell hjälp för att lyckas med dina hälsomål? 

 

Att göra kost- och livsstilsförändringar kan vara svårt, särskilt på egen hand. Låt oss på Vitalista hjälpa dig få de insikter och vardagsvanor som ger den hälsa, energi och livsglädje som du är ämnad för. 

Din hälsa är din största och viktigaste tillgång! 

"Vitalistas metod stärker din hälsa genom att ta ett helhetsgrepp om dig och din kropp.
 

Hälsocoachens vägledning, stöd och uppmuntran hjälper dig till kloka, effektiva kost- och livsstilsförändringar som stödjer din hälsa på kort och lång sikt, i en takt som känns behaglig för dig." 

"Tillsammans tar vi det genomgripande helhetsgrepp som många upplever som svårt att genomföra på egen hand."

Hälsocoachingprogrammet skräddarsys efter dig och dina behov och går fram steg för steg i ett tempo som känns behagligt för dig. Vi inleder med en grundlig genomgång av din tidigare och nuvarande hälsosituation. Därefter klargör vi vilka dina hälsomål är, dvs. hur du vill må och vad du vill uppnå med hälsocoachens hjälp.

 

Tillsammans tar vi det genomgripande helhetsgrepp som många upplever som svårt att genomföra helt på egen hand. Hälsocoachen finns vid din sida genom programmets gång med kunskap, stöd och vägledning. Mellan coachingträffarna har du tillgång till support för dina frågor och funderingar via e-post.

 

Bonus: Programmet inkluderar en inspirerande bok (eller annan likvärdig gåva) individuellt utvald för dig.

Surkål stödjer tarmfloran
Kycklingbuljong är bra för magen
Grönsaker är bra för magen

Antal träffar: 6 träffar à 50 minuter. Vi träffas varannan vecka, dvs. programmet löper över 3 månader (12 veckor). Vi träffas samma dag och tid varje gång, t.ex. varannan torsdag kl 10.00-10.50.

 

Var: Vi möts online. Vitalistas hälsocoachingsessioner sker online via Skype. Det är praktiskt, flexibelt och tidsbesparande då du slipper restid till en speciell geografisk plats. Läs gärna mer här.

 

Pris: 1 800 kr per månad (5 400 kr för hela programmet). Betalas månadsvis i förskott. Vill du betala hela beloppet i förskott får du en rabatt på 200 kr och betalar 5 200 kr. Priserna är inkl. moms. Betala via swish 123-540 71 92 eller bankgiro 811-2138. Märk din betalning med ditt namn och mobilnummer. Friskvårdsbidraget gäller, kontakta oss om du har frågor.

 

Bokning: Mejla info@vitalista.se, ange att du är intresserad av hälsocoachingprogrammet samt ge förslag på veckodag och tid som du föredrar samt vilken vecka du önskar starta. Vi återkopplar så snart som möjligt.

 

Varmt välkommen!

Lotta & Victoria

Vitalistas metod

Vår första kontakt sker vanligtvis under en kostnadsfri provsession. Under detta möte stämmer vi av att vi är rätt för varandra. Du får chansen att berätta om dina hälsoproblem och vilka hälsomål du strävar efter att uppnå, och vi berättar hur Vitalistas hälsocoachingprogram kan hjälpa dig. Om allt känns bra, bokar vi in en tid då vi kör igång programmet och vårt arbete tillsammans. 

 

Inför vår första riktiga session får du fylla i ett hälsoformulär. I detta svarar du på frågor som har att göra med din hälsohistoria, om hur du mår nu, vilka symtom du lider av, hur du äter idag, hur ditt liv ser ut när det kommer till stress, sömn, vila samt vilka dina hälsomål är. Under mötet går vi noggrannt igenom formuläret tillsammans. Vi pratar också om viktiga aspekter såsom hur mycket tid du har att lägga ner på din hälsoresa och hur lätt eller svårt du upplever det vara att genomföra livsstilsförändringar som t.ex. förändringar i kosten. Det här första samtalet är mycket viktigt då hälsocoachen skräddarsyr hälsoprogrammet efter dig, din hälsosituation och dina individuella förutsättningar. 

 

Efter det första mötet lägger vi upp en plan för dig och presenterar den när vi träffas nästa gång. I lugn och ro går vi igenom planen och du har möjlighet att ställa frågor och ventilera funderingar. Sedan sätter vi igång! 

 

Hälsocoachingprogrammet anpassas utifrån varje individs behov. Vitalistas hälsocoachingprogram löper över tre månader med totalt sex stycken träffar med mejlstöd däremellan. Målet med programmet är att uppnå kloka och effektiva kost- och livsstilsförändringar som stödjer din hälsa på både kort och lång sikt tillsammans med en ökad självinsikt kring hur dessa påverkar din hälsa.

 

Att genomföra kost- och livsstilsförändringar kräver tid, målmedvetenhet och engagemang och de flesta lyckas bäst när de får inspiration, vägledning och stöd under resans gång. Det är anledningen till att vår hälsocoaching är just ett program över tid. 

Följ Vitalista på: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey

© 2015 Vitalista Foto: Mattias In De Betou & Stella Cocozza