HÄLSO-

coaching

online

Hur fungerar hälsocoaching online?

Att träffas via Skype är både tidsbesparande och praktiskt!

 

  • Du behöver inte spendera tid på att bege dig till en viss adress/mottagning för din hälsocoachingsession.
  • Du kan sitta precis där det passar dig; hemma, på en parkbänk, på kontoret eller på en sandstrand på andra sidan jordklotet...

 

En del undrar om det inte är alldeles för opersonligt att ses via Skype? Innan man har provat kan det kännas som att man kommer att tycka att man är ”långt ifrån” varandra. Men vår upplevelse är att de allra flesta tycker att det fungerar fint när de väl provar - och föredrar det tack vare flexibiliteten. När man både ser och hör varandra så skapas snabbt en personlig relation. Och fördelen i att kunna befinna sig ”varsomhelst” är stor.

 

En kostnadsfri prova-på session kan vara ett bra sätt att testa hur du upplever ett onlinemöte innan du bestämmer dig för ett hälsoprogram.

 

Skypes programvara är gratis och du laddar enkelt ner den här skype.com. Du kan ladda ner programvaran till mobil, surfplatta eller dator. På Skype sök efter VitalistaHealthCoaching (Victoria) eller Vitalista_Lotta (Lotta) och skicka en kontaktförfrågan.

 

Du behöver ha stabil uppkoppling till internet under hälsocoaching-sessionerna.

 

Om du har frågor eller funderingar gällande coaching online är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Här finns Vitalistas kontaktuppgifter

Följ Vitalista på: 

  • Instagram Clean Grey
  • Facebook Clean Grey

© 2015 Vitalista Foto: Mattias In De Betou & Stella Cocozza