HÄLSO-

program GRUPP

Clean Reset

Ligger maten du äter bakom dina ohälsosymtom?
#cleanreset
Friskvårdsbidraget gäller hos Vitalista. 
Kontakta oss om du har frågor.

"Att göra en Clean Reset är en riktig hälsoboost för kroppen."

Clean Reset - 3 effektiva steg till din läkande kost

Hälsoprogram GRUPP, 4 sessioner

Antal deltagare: max 6 st.

 

Ta chansen att göra din hälsosatsning tillsammans i en liten, trygg och peppande grupp under ledning av Victoria Carinci.

Programmet riktar sig till dig som har bestämt dig för att genomföra en Clean Reset. I grupprogrammet vägleder hälsocoachen dig och övriga deltagare och tillsammans i gruppen kan ni peppa, motivera, inspirera och stötta varandra.

Clean Reset-metoden passar dig som skulle vilja må bättre. Kanske känner du dig trött och hängig, upplever att du dras med en eller flera ohälsosymtom eller har tydliga tecken på inflammation i kroppen, kanske till och med är diagnosticerad med en autoimmun sjukdom. 

Clean Reset är en metod för att ta reda på hur maten du äter påverkar hur du mår samtidigt som du boostar din kropp med massor av näring och stödjer tarmens läkning och balanserar tarmfloran. Det är den här "trestegsraketen" som är så enormt effektiv.

Nästa grupprogram startar: ej bestämt ännu - mejla in intresseanmälan under tiden! 

Antal sessioner: 4 träffar à 60 minuter.

 

Datum: bestäms inom kort

 

Var: Vi möts online. Vitalistas hälsocoachingsessioner sker online via Skype. Det är praktiskt, flexibelt och tidsbesparande då du slipper restid till en speciell geografisk plats. Läs gärna mer här.

 

Pris: 1 190 kr inkl. moms.
Betala via swish 123-540 71 92 eller bankgiro 811-2138. Märk din betalning med ditt namn och mobilnummer. Först när betalning är oss tillhanda är din plats garanterad.

 

Anmälan: I dagsläget är nästa grupprograms start inte spikat. Om du är intresserad av att vara med, mejla oss din intresseanmälan så återkopplar vi till dig så snart ett nytt program finns att boka in sig på. Mejla victoria@vitalista.se.
 

Grupprogrammet utgår ifrån att du är redo att sätta igång med din Clean Reset någonstans mellan session 1 och 2 under programmets gång. 

 

Förbered dig gärna genom att läsa boken Clean Reset - 3 effektiva steg till din läkande kost. Köp den till exempel här.  

 

Varmt välkommen!

Victoria

Clean Reset kan hjälpa dig som vill uppnå:

- Ökad energi

- Bättre fokus och koncentrationsförmåga

- Lugn mage istället för problem som diarré,      förstoppning, uppblåsthet, gaser, smärta. IBS-symtom. 

- Minskad smärta t.ex. i leder eller muskler 

- Mindre huvudvärk/migrän

- Friskare hud istället för akne, rosacea, eksem osv.

- Balansering av vikten

- Jämnare humör 

- Förbättrad prestationsförmåga, t.ex. vid träning

- Lindra och lugna autoimmuna sjukdomar

"Det är maten du äter som, bokstavligen, bygger din kropp, dina tankar, känslor och din energinivå."

Clean Reset har förmågan att kunna hjälpa kroppen att komma tillrätta med många vanliga, mer eller mindre diffusa, ohälsosymtom som trötthet, magproblem, huvudvärk, ledvärk, hjärndimma, humörsvängningar m.fl. Clean Reset är uppbyggd för att balansera och stärka immunförsvaret och ta reda på hur maten du äter påverkar hur du mår. I vårt samhälle idag med stress, antibiotika-kurer och andra mediciner, miljögifter och bekämpningsmedel i maten, näringsfattig processad mat... Allt det här är saker som stör vår mage och tarmfloras naturliga funktion. Det i sin tur leder till att många människors immunförsvar börjar reagera på livsmedel som vi äter (oftast utan att vi själva vet om det). Och när immunförsvaret börjar reagera på en massa saker... det är så den skadliga, kroniska låggradiga inflammationen börjar - och som efter ett tag leder till ohälsosymtom, som t.ex. de listade ovan. Vilka symtom just DU upplever i din kropp är individuellt. Att äta mat som ens immunförsvar reagerar på behöver alltså inte ens märkas i magen utan kan också ta sig uttryck som t.ex. huvudvärk, akne eller trötthet.  

 

Syftet med att "göra en Clean Reset" är att på ett strukturerat sätt prova ut en individuell, antiinflammatorisk kost – unik för just dig – som kommer att stötta DIN kropps hälsa och läkning på både kort och lång sikt. Kom ihåg att maten du äter antingen hjälper eller stjälper din hälsa och ditt immunförsvar. Vikten av att du får i dig den näring du behöver – genom rätt mat för just dig – går inte att understryka nog: Det är maten du äter som, bokstavligen, bygger din kropp, dina tankar, känslor och din energinivå.

Nyfiken på vår bok Clean Reset?

Boken är skriven av Vitalistas hälsocoach Victoria Carinci och biomedicinaren Katarina Hagberg.

Clean Reset-metoden vilar på tre viktiga principer: 

 

1. Ta bort maten som har potential att skapa oreda i din kropp.
    (Se hela listan i det kostnadsfria extramaterialet som du kan             ladda ner HÄR.)

2. Boosta med näring.
3. Balansera tarmfloran och hjälp mage och tarm att läka.

 

Efter ett par veckor återintroducerar du ett livsmedel i taget på ett systematiskt sätt samtidigt som du är mycket lyhörd för din kropps signaler. De livsmedel som du märker negativa symtom från din kropp när du äter, fortsätter du att utesluta ur din kost. Medan de livsmedel som du mår bra av att äta tar du tillbaka i din kosthållning igen. 

 

Resultatet av Clean Reset är att du har lärt känna din kropp och dess signaler och har hittat fram till just din läkande kost: en individuellt utprovad kosthållning som hjälper till att stärka din hälsa, ditt immunförsvar och minska ohälsosymtom.

Unna dig själv en hälsosatsning och se vad rätt mat för just dig kan göra för din hälsa och välmående. Att göra en Clean Reset är en riktig hälsoboost för kroppen.